در اعتراض به سخنان «بایدن»؛

پاکستان سفیر آمریکا را احضار کرد

شنبه 23 مهر 1401
17:38
پاکستان سفیر آمریکا را احضار کرد وزارت خارجه پاکستان امروز از احضار سفیر آمریکا در این کشور در اعتراض به سخنان «بایدن» پیرامون تسلیحات هسته ای اسلام آباد خبر داد.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پاکستان امروز شنبه و به دنبال اظهارات «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره تسلیحات هسته ای اسلام آباد، سفیر واشنگتن در این کشور را احضار کرد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، «بلال بوتو زرداری» وزیر امور خارجه پاکستان در این خصوص اعلام کرد که سفیر آمریکا در اسلام‌ آباد را احضار کرده است تا از این طریق اعتراض کشورش را به اظهارات «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا درباره ایمنی برنامه هسته‌ ای پاکستان ابلاغ کند.

به گزارش رویترز، وزیر امور خارجه پاکستان در این باره گفت: تا جایی که به موضوع امنیت و ایمنی دارایی‌ های هسته‌ ای پاکستان مربوط می‌ شود، ما به همه استانداردهای بین‌ المللی مطابق با دستور العمل های آژانس بین‌ المللی انرژی اتمی عمل کرده‌ ایم.

وی در این باره اضافه کرد: فکر نمی‌ کنم که تصمیم برای احضار سفیر آمریکا تاثیر منفی بر روابط مان داشته باشد و مقامات ما می‌ توانند به نگرانی‌ های مشخص واشنگتن درباره برنامه هسته‌ ای پاکستان پاسخ دهند.

به گزارش مهر، گفتنی است که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه گذشته در سخنانی ادعا کرده بود که پاکستان ممکن است یکی از خطرناک‌ ترین کشورهای جهان باشد، زیرا اسلام آباد سلاح‌ های هسته‌ ای دارد بدون اینکه هرگونه انسجامی در نگه داری آن ها داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد