رئیس جمهور از وزارت آموزش و پرورش بازدید کرد

دوشنبه 25 مهر 1401
10:14
رئیس جمهور از وزارت آموزش و پرورش بازدید کرد رئیس جمهور در ادامه فرآیند نظارت ستادی بر دستگاه‌های اجرایی، صبح روز دوشنبه به محل وزارت آموزش و پرورش رفت تا در جمع وزیر و مدیران این وزارت‌خانه ضمن استماع گزارش عملکرد یکساله این مجموعه، رهنمودهایی برای ارتقای کیفی و کمی عملکرد این دستگاه اجرایی ارائه کند.

العالم - ایران

سیدابراهیم رئیسی ، پیش تر و در ۱۱ مهرماه امسال از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بازدید کرده بود.

قرار است در بازدید رئیس جمهور از وزارت آموزش و پرورش و پیش از آغاز سخنرانی رئیسی، معاونان این وزارتخانه در سخنانی به تشریح عملکرد یکساله مجموعه خود بپردازند.

پیش از این رئیسی در راستای اجرای طرح نظارت ستادی از وزارتخانه‌های راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و همچنین بانک مرکزی بازدید کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری