تاکید اسماعيل هنيه بر ادامه نبرد آزادی اسیران فلسطینی

سه شنبه 26 مهر 1401
20:38
تاکید اسماعيل هنيه بر ادامه نبرد آزادی اسیران فلسطینی رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در سالگرد توافق نامه مبادله اسیران فلسطینی با نظامی صهیونیست گفت جنبش حماس و گردان های قسام با مردان و زنان اسیر فلسطینی عهد و پیمان می بندند که آنان را از چنگال رژیم اشغالگر آزاد خواهند کرد.

العالم _ فلسطین

اسماعيل هنيه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: در سالگرد توافق نامه «وفاء الاحرار» به مردان و زنان اسیرمان در زندان های رژیم اشغالگر درود می فرستیم، کسانی که با وجود رنج هایی که می کشند، همچنان بر پیمان خود ثابت قدم ایستاده اند.

وی افزود: مردم ما مصمم بر ایستادن کنار اسیران تا آزادی آنان از بند رژیم اشغالگرند. جنبش حماس و گردان های قسام با مردان و زنان اسیر فلسطینی عهد و پیمان بسته اند و ما همچنان در حال نبرد «وفاء الاحرار» هستیم و گردان های القسام از اسیران صهیونیست مراقبت می کند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس خاطرنشان کرد: نبرد ما ادامه دارد و از مرزهای زمانی و جغرافیایی فراتر می رود تا دشمن را وادار کنیم که به شروط مقاومت و آزادی اسیران تن دهد. ای اسیران! من بار دیگر با شما عهد و پیمان محکم می بندم که هرگز شما را رها نخواهیم کرد تا در گذر زمان و رنج های زندان و زندانبانان از یاد بروید.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد