بن حبتور: صنعا با تمدید آتش بس به شرط تحقق صلح پایدار موافق است

سه شنبه 26 مهر 1401
22:57
بن حبتور: صنعا با تمدید آتش بس به شرط تحقق صلح پایدار موافق است رییس دولت نجات ملی یمن تاکید کرد که صنعا از تمدید آتش بس حمایت میکند به شرط آنکه به صلح پایدار منجر شود و درخواست های انساندوستانه صنعا نیز مدنظر گرفته شود.

العالم ـ یمن

"عبدالعزیز بن حبتور" رئیس دولت نجات ملی یمن در گفتگو با شبکه خبری العالم گفت: ما همچنان از تمدید آتش بس حمایت می کنیم آتش بسی که به صلحی دائمی در جمهوری یمن منجر شود، اما کشورهای استکبارگر از جمله آمریکا و انگلیس و مشخصا آنهایی که از ائتلاف متجاوز سعودی ـ اماراتی حمایت می کنند، همواره از یک مساله سخن می گویند و آن این است که ما در خواسته های خود در قبال ملتمان اغراق کردیم حال آنکه اینها حقوقی مشروع هستند.

"جلال الرویشان" رییس تیم مذاکره کننده یمنی نیز در گفتگو با العالم تاکید کرد که ملت یمن 8 سال برای حفظ حقوق خود ایستادگی و مقاومت کرد، این صبر و استقامت ملت یمن در راستای خدمت به طرف های سیاسی نبود، مسائلی که صنعا به موضوع آتش بس پیوند داد، در واقع حقوق اصلی و انسانی ملت یمن است و می بایست جامعه جهانی و غرب این موضوع را سیاسی نکند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد