افزایش اندک بهای جهانی نفت

چهارشنبه 27 مهر 1401
07:44
افزایش اندک بهای جهانی نفت بهای طلای سیاه پس از نزول کم‌سابقه روز گذشته، صبح امروز اندکی افزایش یافت.

العالم - آسیا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، بهای نفت در اوایل معاملات صبح امروز در بازارهای آسیایی افزایش یافت و اندکی از نزول روز پیش را جبران کرد. به باور تحلیلگران، نگرانی در مورد کاهش عرضه به دنبال گزارش‌ها از کاهش ذخایر در ایالات متحده، بیم از کاهش تقاضا از سوی چین، واردکننده اصلی نفت، را خنثی کرده است.

صبح روز چهارشنبه بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 73 سنت یا 0.8 درصد افزایش به 90 دلار و 76 سنت رسید. هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) نیز با 1 دلار و 13 سنت یا 1.4 درصد افزایش، 83 دلار و 95 سنت معامله شد.

هر دو شاخص برنت و WTI در پایان معاملات روز سه‌شنبه و پس از انتشار گزارش‌های مربوط به برنامه‌های جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای آزادسازی بخشی از ذخایر استراتژیک نفت ایالات متحده و نگرانی در مورد تقاضای ضعیف‌تر سوخت در چین، به پایین‌ترین سطح در دو هفته اخیر رسیدند و به ترتیب 1.7 و 3.1 درصد سقوط کردند.

اوایل اکتبر، گروه موسوم به اوپک پلاس - متشکل از سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و سایر تولیدکنندگان از جمله روسیه - بر سر کاهش تولید نفت به میزان 2 میلیون بشکه در روز توافق کردند.

در پی اتهامات کاخ سفید مبنی بر اینکه عربستان سعودی برخی کشورها را مجبور به حمایت از این اقدام کرده است، دبیرکل اوپک روز سه شنبه گفت تصمیم گروه تولیدکنندگان نفت به اتفاق آرا اتخاذ شده است.

0% ...

آخرین اخبار

شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است