امیرعبداللهیان در ایروان: مخالف حضور بیگانگان در منطقه هستیم+ویدیو

پنج‌شنبه 28 مهر 1401
17:03
امیرعبداللهیان در ایروان: مخالف حضور بیگانگان در منطقه هستیم+ویدیو وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به ارمنستان گفت: ما مخالف حضور بیگانگان در این منطقه، چه در جمهوری آذربایجان چه در ارمنستان هستیم.

العالم ـ آسیا

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ر بدو ورود به ایروان و در جمع خبرنگاران گفت: از فرصت حضورمان برای مرور بر موضوعات دوجانبه که در دستور کار دو کشور هست، استفاده خواهیم کرد. ایران و ارمنستان موضوعات فراوانی برای همکاری مشترک در منطقه دارند. ما نگرانی‌های مشترکی داریم و برای یافتن راه‌حل‌ها تلاش می‌کنیم. به‌دنبال ترسیم مسیر همکاری‌های بلندمدت بین دو کشور هستیم و نقشه‌راه و سندی در این سفر در این زمینه ترسیم خواهد شد.

امیرعبداللهیانوزیر خارجه ایران افزود: طبعاً ما مخالف حضور بیگانگان در این منطقه هستیم؛ چه در جمهوری آذربایجان چه در ارمنستان. فرصتی است که موضوعات راهبردی همکاری‌های مشترک منطقه‌ای را با مقامات عالی‌رتبه ارمنستان مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

بسیار خرسندم در یک سال گذشته در راستای تقویت سیاست همسایه محور، حجم تبادلات تجاری در مقایسه با سال قبل به بیش از ۴۳ و نیم درصد رسیده است. امیدواریم سطح بالاتری از تبادلات تجاری بین دو کشور را شاهد باشیم.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به ایروان مورد استقبال «منتاسا کان صفربان» معاون وزیر خارجه ارمنستان قرار گرفت.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه کشورمان قرار است در این سفر با «آرارات میرزویان» وزیر خارجه ارمنستان و دیگر مقامات ارمنستانی دیدار و گفت‌وگو کند.

امیرعبداللهیان همچنین در مراسم افتتاح رسمی سرکنسولگری ایران در قاپان هم شرکت خواهد کرد.

این نخستین سفر امیرعبداللهیان به ارمنستان پس از تصدی این سمت است. وزیر خارجه ارمنستان مهر سال گذشته به تهران سفر کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد