یحیی سریع: حمله به بندر الضبه، برای جلوگیری از غارت منابع یمن و یک هشدار ساده‌ به ائتلاف سعودی بود

جمعه 29 مهر 1401
21:08
یحیی سریع: حمله به بندر الضبه، برای جلوگیری از غارت منابع یمن و یک هشدار ساده‌ به ائتلاف سعودی بود سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: برای جلوگیری از غارت نفت خام از بندر الضبه توسط یک نفتکش جلوگیری کنیم، یک حمله هشدار دهنده ساده انجام دادیم.

العالم _ یمن

سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی بیانیه ای اعلام کرد: برای جلوگیری از غارت نفت خام از بندر الضبه توسط یک نفتکش جلوگیری کنیم، یک حمله هشدار دهنده ساده انجام دادیم.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه ای گفت: نفتکش مزبور تصمیمات صادره از سوی طرف های ذیربط مبنی بر ممنوعیت انتقال و صادرات فرآورده های نفتی یمن را نقض کرد.

وی افزود: ما این پیام هشدار را فرستادیم تا از ادامه غارت منابع و ثروتهای نفتی ما و عدم اختصاص آن به مردم یمن جلوگیری کنیم.

یحیی سریع گفت: ما قبل از ارسال پیام هشدار ، طرف های ذیربط در کشتی را خطاب قرار دادیم و قوانین یمن و قوانین بین المللی را متذکر شدیم.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که در برخورد با نفتکش مزبور تدابیر احتیاطی اتخاذ شد تا سلامت و امنیت کشتی و پرسنل آن و نیز امنیت و سلامت زیرساخت های یمن نیز حفظ گردد.

یحیی سریع در پایان تصریح کرد:‌ ما در عمل به وظایف خود به منظور ممانعت از هرگونه غارت منابع و ثروتهای ملت خود لحظه ای درنگ نخواهیم کرد و بار دیگر به تمام شرکت ها هشدار می دهیم که از تصمیمات صنعا مبنی بر دوری از هرگونه مشارکت در غارت ثروت و منابع یمن پیروی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی