دولت نجات ملی یمن: ۱۷ ماهیگیر ربوده شده توسط متجاوزان سعودی به یمن بازگشتند

سه شنبه 3 آبان 1401
13:34
دولت نجات ملی یمن: ۱۷ ماهیگیر ربوده شده توسط متجاوزان سعودی به یمن بازگشتند دولت نجات ملی یمن اعلام کرد: ۱۷ ماهیگیر ربوده شده توسط متجاوزان سعودی به یمن بازگشتند.

العالم - یمن

وزارت شیلات در دولت نجات ملی یمن در صنعاء در بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز (سه شنبه) ۱۷ ماهیگیر یمنی پس از آنکه پیشتر توسط نیروهای متجاوز سعودی در دریای سرخ ربوده شده بودند، به یمن بازگشتند.

این وزارت به نقل از ماهیگیران آزاد شده نوشت: این ماهیگیران توسط یک قایق نظامی سعودی غافلگیر شده و بعد از بازداشت آنها را به جزیره بالکان منتقل کردند.

ماهیگیران افزودند که ربایندگان با روش‌های وحشیانه و غیرانسانی با آنها برخورد کردند و پس از سه روز بازداشت، آنها را بدون آب و غذا در جزیره خالی از سکنه (سانا) رها کردند.

«عزیز العطینی» مدیرکل بنادر و مراکز فرودنشین سازمان شیلات دریای سرخ نیز در این باره گفت: اگر یکی ماهیگیران محلی به صورت تصادفی آنها را پیدا نمی‌کرد، این ۱۷ ماهیگیر بر اثر گرسنگی و تشنگی جان خود را از دست می‌دادند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند


رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق


رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما