سیاست یک بام و دو هوای رسانه های غرب در قبال تروریسم

پنج‌شنبه 5 آبان 1401
21:48
سیاست یک بام و دو هوای رسانه های غرب در قبال تروریسم سیاست رسانه های غربی در برخورد با تروریسم کاملاً دوگانه است، یعنی اگر یک حادثه تروریستی در غرب روی دهد، آن را به طور کامل پوشش می دهد اما درباره جنایت در حرم مطهر شاهچراغ در شیراز که ده‌ها شهید و مجروح به جا گذاشت، کلمه ای نمی گوید.

العالم – کشکول

رسانه‌های غربی با حملات تروریستی در غرب طوری برخورد می کنند که گویی انسان غربی خونش رنگین‌تر از انسان شرقی است.

در حالی که نسبت به حمله خونین در شاهچراغ بی تفاوت است، آنهم حمله به زنان و کودکان بی دفاع و زواری که فقط برای دعا و نماز به این مکان مقدس رفته بودند.

اما از همه عجیب تر نحوه برخورد رسانه های غربی به ویژه فارسی زبان متعلق به انگلستان و مزدورانش نسبت به این حمله تروریستی است.

این بوق‌های رسانه‌ای که در چهل روز گذشته به شکلی کینه توزانه و گسترده به مسائل ایران پرداخته و بیشترین تلاش خود را صرف فتنه انگیزی کردند در قبال جنایت خونین در شیراز سکوت کردند به این دلیل که فقط بر اساس منافع خود با رویدادهای اخیر ایران برخورد می کنند و هدفشان افزایش فشار بر ایران است.

پس با این اوصاف آیا می توان به حرفه ای بودن اخبار منتشره از این رسانه ها اطمینان نمود؟

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو