جهاد اسلامی فلسطین حمله به حرم شاه‌چراغ را محکوم کرد

جمعه 6 آبان 1401
08:16
جهاد اسلامی فلسطین حمله به حرم شاه‌چراغ را محکوم کرد جنبش جهاد اسلامی فلسطین بامداد جمعه در بیانیه‌ای حمله تروریستی داعش به حرم شاه‌چراغ (ع) در شیراز را محکوم کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

در بیانیه جنبش جهاد اسلامی فلسطین آمده است: هدف قرار دادن زنان، افراد مسن و کودکان بی گناه و بی دفاع، اقدامی شنیع است و ربطی به دین مبین اسلام ندارد.

جهاد اسلامی افزوده است: این مصیبت را به رهبری و مردم جمهوری اسلامی ایران و خانواده‌های قربانیان بی گناه تسلیت می گوییم و همدردی صمیمانه خود را اعلام می کنیم و از خداوند متعال برای همه قربانیان رحمت و مغفرت مسالت داریم.

پیش تر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و همچنین جنبش مجاهدین فلسطین نیز در پیام‌های جداگانه جنایت تروریست‌های تکفیری در حرم شاه چراغ را محکوم کرده بودند.

شامگاه چهارشنبه بر اثر تیراندازی یک فرد مسلح تروریست در حرم شاهچراغ شیراز، دست‌کم ۱۵ نفر به شهادت رسیدند و ۴۰ نفر زخمی شدند.

گروه تروریستی داعش در بیانیه‌ای مسئولیت ارتکاب این جنایت تروریستی را بر عهده گرفت.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد