توافق ترکیه و اوکراین برای راه اندازی مجدد کریدور غلات

سه شنبه 10 آبان 1401
14:08
توافق ترکیه و اوکراین برای راه اندازی مجدد کریدور غلات بر اساس توافق ترکیه و اوکراین، ۱۶ کشتی حامل غلات به سوی بنادر ترکیه به راه افتاده است.

العالم - اروپا

سازمان ملل روز دوشنبه از توافق ترکیه و اوکراین برای انتقال 16 کشتی غلات از دریای سیاه خبر داد که 12 فروند آنها به راه افتاده اند.

بنا بر اعلام منابع اوکراینی، این کشتی ها به بندر مرسین ترکیه رفته و از آنجا به کشورهای دیگر خواهند رفت.

روسیه روز شنبه اعلام کرد که مسکو مشارکت خود در قرارداد غلات را به دنبال حمله پهپادی اوکراین به کشتی‌های ناوگان دریای سیاه روسیه در سواستوپل به حالت تعلیق درآورده است.

این وزارتخانه همچنین تاکید کرده بود که کارشناسان نیروی دریایی انگلیس مستقر در شهر اوچاکوف در منطقه نیکالئف در آماده سازی و فراهم آوری مقدمات این حمله تروریستی و آموزش نظامیان مرکز عملیات ویژه دریایی کمک کرده‌اند.

بنا بر اعلام وزارت دفاع روسیه، کارشناسان نیروی دریای انگلیس در برنامه‌ریزی و اجرای انفجار خرابکارانه در خطوط لوله انتقال گاز نورد استریم در تاریخ 26 سپتامبر نیز نقش داشته‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد