رئیس جمهور تونس: فلسطین را هرگز فراموش نمی کنیم

سه شنبه 10 آبان 1401
22:54
رئیس جمهور تونس: فلسطین را هرگز فراموش نمی کنیم رئیس جمهور تونس طی اظهاراتی در نشست سران عرب در الجزایر گفت که فلسطین را فراموش نمی کنیم، زیرا ملت های عربی عزت، غرور و کرامت را از همدیگر دارند.

العالم - جهان اسلام

قیس سعید رئیس جمهور تونس در سخنان خود در نشست سران عرب در الجزایر گفت: تونس از هیچ تلاشی برای حل و فصل مسائل کشورهای عربی فروگذار نمی کند و خواهان اتحاد کشورهای عربی است. تنها زمانی صلح فراگیر می شود که فلسطینیان بتوانند حقوق خود را بازپس بگیرند و کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف تشکیل شود.

وی ادامه داد: مسئله فلسطین باید در همه کنفرانس ها و نشست های کشورهای عربی مطرح شود، تا این حق برای آزادی خواهان فراموش نشود.

رئیس جمهور تونس ادامه داد: می توانیم عوامل تفرقه را از بین ببریم و به سوی آینده بهتر حرکت کنیم، ما در شرایط بین المللی بی سابقه ای به سر می بریم و چالش های زیادی وجود دارد.

رئیس جمهور تونس گفت: شیوع ویروس کرونا، جنگ روسیه و اوکراین و تغییرات آب و هوایی بر کشورهای عربی تاثیر گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا