تظاهرات مسالمت آمیز مردم بحرین در اعتراض به انتخابات پارلمانی

چهارشنبه 11 آبان 1401
17:30
تظاهرات مسالمت آمیز مردم بحرین در اعتراض به انتخابات پارلمانی مردم بحرین با برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز با خانواده های بازداشت شدگان در زندان های رژیم بحرین و در راس آنها رهبران جنبش ها اعلام همبستگی کردند و خواهان تحریم انتخابات قانون گذاری آتی شدند.

العالم ـ بحرین

تظاهرکنندگان در یک تجمع اعتراضی در منطقه الدراز خواهان تحریم انتخابات و عدم مشارکت در آن شدند. آنها تاکید کردند که این انتخابات فقط در راستای خدمت به منافع رژیم حاکم است.

شرکت کنندگان در تظاهرات پارچه نوشته هایی در محکومیت انتخابات و تحریم آن و نیز تصاویر رهبران مخالفان را در دست داشتند و خواستار آزادی فوری تمام بازداشت شدگان سیاسی شدند.

در 22 سپتامبر گذشته 6 انجمن و برخی نیروهای سیاسی مخالف بحرینی موضعی مشترک در تحریم انتخابات آتی که قرار است در 12 نوامبر برگزار شود، اتخاذ کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد