البخیتی: وضع استانهای اشغالی یمن مانند بازی پلی استیشن است!

پنج‌شنبه 12 آبان 1401
15:51
البخیتی: وضع استانهای اشغالی یمن مانند بازی پلی استیشن است! محمد البخیتی، یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت که وضعیت استان‌های اشغالی این کشور شبیه بازی پلی‌استیشن است.

العالم – یمن

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در توئیتی شرایط حاکم براستان های اشغالی یمن را نامناسب توصیف کرد و گفت: گاهی کشورهای متجاوز با کارت اصلاحات، یک بار با کارت دولت انتقالی، یک بار با کارت عفاش و یک بار با کارت داعش و القاعده بازی می کنند، یک بار می بینیم که نیروهای سعودی وارد کاخ معاشیق می شوند تا نیروهای اماراتی را تعقیب کنند و دفعه بعد عکس آن را شاهدیم.

البخیتی ادامه داد: گرچه هادی پس از برکنار شدن توسط محمد بن سلمان و انتصاب رشاد العلیمی به جای وی، در ریاض بازداشت شده است، اما هنوز مزدوران هادی ادعا می کنند که علیه وی کودتا شده است.

وی تاکید کرد: ما از هادی و بحاح خواستیم که از استعفا خودداری کنند اما کشورهای متجاوز استعفا را به آنها تحمیل کرده و خانه نشینشان کردند و ما 3 سال منتظر ماندیم تا دولت توافقی تشکیل شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز