مسکو: سفر لاوروف به امارات برای تحکیم روابط میان دو کشور است

جمعه 13 آبان 1401
09:14
مسکو: سفر لاوروف به امارات برای تحکیم روابط میان دو کشور است وزارت امورخارجه روسیه پنجشنبه شب هدف سفر سرگئی لاوروف به ابوظبی را درچارچوب تقویت مشارکت میان دو کشور و تضمین امنیت وصلح جهانی اعلام کرد.

العالم - اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری "ریانووستی" در بیانیه این وزارتخانه آمده است: دو طرف قرار است، توسعه هماهنگی دوجانبه در خصوص مسائل مهم بین المللی و در مقدمه آن مسائل خاورمیانه به ویژه حل بحران یمن، لیبی، سوریه و نزاع اعراب و اسرائیل را با توجه به عضویت امارات به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت مورد بحث و بررسی قرار دهند.

وزارت امورخارجه روسیه بر همگرایی و تقارب دیدگاه‌های دو کشور در اکثریت مسائل بین المللی و منطقه‌ای تأکید کرده است.

سفر لاوروف که از امروز (جمعه) آغاز خواهد شد، چهار روز به طول خواهد انجامید.

در برهه اخیر روابط روسیه با کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه امارات پیشرفت داشته است و مقامات دو کشور در مدت زمانی کوتاه چندین بار با یکدیگر دیدار کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، محمد بن زاید حاکم امارات ۱۱ اکتبر (۱۹ مهرماه) راهی مسکو شد و با ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه دیدار و گفت وگو کرد.

هدف بن زاید در آن زمان کمک به یافتن راه‌حل بحران اوکراین اعلام شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان