کنعانی: از پدرخوانده داعش، آزادسازی به سبک داعش بر می‌آید، نه غیر آن

جمعه 13 آبان 1401
17:43
کنعانی: از پدرخوانده داعش، آزادسازی به سبک داعش بر می‌آید، نه غیر آن سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه آمریکا هر جا پا گذاشت، قتل، غارت و بی ثباتی به همراه آورد، گفت: از پدرخوانده داعش، آزادسازی به سبک داعش بر می‌آید، نه غیر آن.

العالم - ایران

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز جمعه و همزمان با ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار و در واکنش به اظهارات مداخله جویانه حو بایدن رئیس جمهور آمریکا که گفته «ما ایران را آزاد می‌کنیم»، در توئیتی نوشت: آمریکا در طول تاریخ اشغالگر بوده و هیچگاه آزادیبخش نبوده است.

وی افزود: آمریکا هر جا پا گذاشت، قتل، غارت و بی ثباتی به همراه آورد. افغانستان، عراق، لیبی، سوریه و... پیش چشم ملت‌های منطقه و جهان است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: از پدرخوانده داعش، آزادسازی به سبک داعش بر می‌آید نه غیر آن.

‏⁧⁩پیش از این نیز حسبن امیرعبداللهیان در توئیتی به اظهارات مداخله جویانه جو بایدن واکنش نشان داد و در توئیتر با اشاره به ترویج خشونت از سوی آمریکا در اغتشاشات اخیر و تلاش برای توافق هسته‌ای، خطاب به بایدن گفت: رفتار ریاکارانه و حمایت از داعش را متوقف کنید.

از ابتدای اغتشاشات اخیر در ایران دولت آمریکا ضمن حمایت از اغتشاشگران و صدور بیانیه‌های مداخله جویانه اقدام به تحریم تعدادی از مقام‌ها و نهادهای ایرانی کرد. وزارت امور خارجه نیز در واکنش به این اقدامات غیرسازنده و مداخله جویانه تعدادی از نهادها و مقام‌های آمریکایی را تحریم کرد.

در همین خصوص نیز «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز جمعه به وقت تهران در گردهمایی تبلیغاتی برای «مایک لوین» نماینده دموکرات در شهر «اوشن ساید» در ایالت «کالیفرنیا» به هواداران خود گفت: «ما ایران را آزاد می‌کنیم. نگران نباشید، ما ایران را آزاد خواهیم کرد. آنها بزودی خود را آزاد خواهند کرد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم