وزیر کابینه سوئیس: سال‌های سختی در پیش داریم

شنبه 14 آبان 1401
18:07
وزیر کابینه سوئیس: سال‌های سختی در پیش داریم وزیر دادگستری سوئیس اعلام کرد که تهدید رکود در منطقه یورو و فراتر از آن در کنار کاهش عرضه انرژی و تاثیر فرسایشی تورم بر قدرت خرید، به مثابه آن است که سوئیس سال های سختی را پیش رو دارد.

العالم - اروپا

«کارین کلر سوتر» گفت: من این وضعیت در هم ریخته را بسیار سخت می دانم.

وی افزود: ما این وضعیت را در سوئیس نیز احساس خواهیم کرد. به لحاظ اقتصادی، سال های دشواری در انتظار ماست.

چندی پیش، دولت سوئیس با استناد به خطرات رو به رشد از وضعیت متشنج مرتبط با انرژی و افزایش شدید قیمت ها، به طور قابل توجهی پیش بینی رشد اقتصادی این کشور را کاهش داد.

به گزارش ایرنا، سوئیس اکنون انتظار دارد که اقتصاد این کشور در سال جاری ۲ درصد رشد داشته باشد که کمتر از پیش بینی ماه ژوئن (خرداد) یعنی رشد ۲.۶ درصدی است. انتظار می رود که در سال ۲۰۲۳، اقتصاد سوئیس به میزان ۱.۱ درصد رشد داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه