مذاکرات محرمانه مقامات ارشد امنیتی آمریکا و روسیه درباره اوکراین

دوشنبه 16 آبان 1401
04:00
مذاکرات محرمانه مقامات ارشد امنیتی آمریکا و روسیه درباره اوکراین
روزنامه آمریکایی از برگزاری مذاکرات محرمانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید با همتایان روس خود پیرامون بحران اوکراین خبر داده است.

العالم-آمریکا

وزنامه وال استریت ژورنال از مذاکرات محرمانه «جیک سالیوان» مشاور امنیت کاخ سفید با دستیاران ارشد «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه خبر داده است.

براساس این گزارش، مشاور امنیت ملی جو بایدن طی ماههای اخیر مذاکرات محرمانه‌ای با دستیاران ارشد امنیتی پوتین پیرامون مساله اوکراین و در بحبوحه افزایش تنشها و تهدیدهای اتمی برگزار کرده است.

مقامات آمریکایی می‌گویند، این مذاکرات محرمانه با هدف کاهش تنشها و کاهش خطرات یک درگیری گسترده تر علیه اوکراین بعد از ادعاهایی درباره تهدیدهای اتمی مسکو در این جنگ انجام شده است.

در ادامه این گزارش آمده است، به گفته مقامات آمریکایی آشنا به موضوع، جیک سالیوان با «یوری یوشاکوف» دستیار سیاست خارجی پوتین و همچنین با «نیکلای پاتروشف» همتای خود در دولت روسیه رایزنی و مذاکره کرده است.

وال استریت ژورنال اضافه کرد، هدف این مذاکرات باز نگه داشتن کانالهای دیپلماتیک میان مسکو و واشنگتن و نه رایزنی برای حل و فصل بحران اوکراین بوده است.

روزنامه «واشنگتن‌پست» نیز بامداد یکشنبه گزارش داد که دولت آمریکا به‌صورت مخفیانه در حال فشار آوردن به سران اوکراین است تا ضمن توقف مخالفت‌های خود با مذاکره، آمادگی خود برای بازگشت به گفتگو با روسیه را نشان دهند.

واشنگتن‌پست به نقل از منابع مطلع ولی بی‌نام خود نوشت، درخواست مقامات آمریکایی از کی‌یف در جهت فشار آوردن برای نشستن پای میز مذاکره نیست بلکه اقدامی حساب‌شده برای مطمئن‌شدن از حفظ حمایت دیگر کشورها از اوکراین است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان


عراقچی خواستار محکوم‌ کردن «عملیات تروریسم اقتصادی» آمریکا علیه ایران شد