ایروانی: استفاده از سلاح‌های شیمیایی را در هر جایی محکوم می‌کنیم

سه شنبه 17 آبان 1401
10:06
ایروانی: استفاده از سلاح‌های شیمیایی را در هر جایی محکوم می‌کنیم سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: ایران قویا استفاده از سلاح‌های شیمیایی توسط هر کس، هر کجا و تحت هر شرایطی را محکوم کرده و آن را نقض آشکار حقوق بین‌الملل می‌داند.

العالم - ایران

«امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک عنوان کرد: برگزاری نشست‌های مربوط به سلاح‌های شیمیایی سوریه در شورای امنیت با فواصل کوتاه و بدون تحول در این پرونده، شائبه سیاسی بودن و تکرار اتهامات علیه سوریه را تقویت می‌کند.
سفیر و نماینده دائم کشورمان که در نشست شورای امنیت سازمان ملل تحت عنوان «وضعیت در خاورمیانه با موضوع سلاح‌های شیمیایی در سوریه» سخنرانی می‌کرد، اقدام سوریه در ارائه گزارش ماهانه به مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی درباره جزییات مربوط به نابودسازی این سلاح‌ها و تاسیسات تولید آن را، شایسته تقدیر دانست.
دیپلمات ارشد ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران قویا استفاده از سلاح‌های شیمیایی توسط هر کس، هر کجا و تحت هر شرایطی را محکوم کرده و آن را نقض آشکار حقوق بین‌الملل قلمداد می‌کند.

وی افزود: ما بر این اعتقاد هستیم که هر تحقیقی در مورد استفاده از سلاح‌های شیمیایی باید بیطرفانه، حرفه‌ای، معتبر و هدفمند بوده و به طور کامل منطبق با تأکیدات و رویه‌های کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی باشد.

امیرسعید ایروانی ضمن تأکید بر اجرای کامل، موثر و بدون تبعیض کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی افزود: سیاسی کردن الزامات کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی و بهره‌برداری از سازمان منع سلاح‌های شیمیایی برای اهداف سیاسی اعتبار این سازمان و کنوانسیون را در معرض خطر قرار می‌دهد.
سفیر و نماینده دائم کشورمان تصریح کرد: سوریه به طور داوطلبانه در سال ۲۰۱۳ به کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی پیوسته و زرادخانه و تاسیسات مورد استفاده برای تولید این سلاح‌ها را از بین برده است. در این شرایط که ما گفت‌وگو و رایزنی بین طرف‌ها را تشویق می‌کنیم، به جد معتقدیم همکاری بین جمهوری عربی سوریه و سازمان منع سلاح‌های شیمیایی باید به رسمیت شناخته شود.
این دیپلمات ارشد در پایان اضافه کرد: با توجه به اینکه جمهوری عربی سوریه الزامات کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی را رعایت کرده و به طور سازنده با سازمان منع سلاح‌های شیمیایی همکاری دارد، مدیریت این پرونده در یک فضای سیاسی و با رویکرد استاندارد دوگانه تنها بحث‌ها را از روی ماهیت فنی آن منحرف می‌کند، در حالی که ما معتقدیم این موضوعات باید در مسیر فنی و در سازمان منع سلاح‌های شیمیایی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت


ویدئو گرافیک/ عصر «سقوط انتحاری اروپا»


سفارت پاکستان در تهران شایعات در مورد حمله به سفیر این کشور را تکذیب کرد


رئیس جمهور: باید حقوق کارکنان را به‌گونه‌ای افزایش دهم که بتوانند آبرومندانه زندگی کنند


اخطار جدی اتحادیه اروپا به لهستان بر سر استقلال قضایی


پیشتازی ۷ درصدی دموکرات‌ها در انتخابات آمریکا؛ نارضایتی از ترامپ به اوج رسید


هشدار یمن درباره تأسیسات آرامکو و حریم هوایی عربستان


دستگیری بیش از ۳۰۰ حامی فلسطین در تظاهرات لندن


رسانه آمریکایی: نظامیان ایالات متحده همچنان در وضعیتی آسیب‌پذیر هستند