بهای نفت پس از افت 3 درصدی، تثبیت شد

چهارشنبه 18 آبان 1401
07:46
بهای نفت پس از افت 3 درصدی، تثبیت شد طلای سیاه پس از پشت سر گذاشتن یک روز پرتلاطم، ساعات آرامی را سپری می‌کند.

العالم - اسیا
بنابر گزارش رویترز، بهای نفت در معاملات ساعات نخست روز چهارشنبه، پس از کاهش 3 درصدی در روز گذشته به دلیل نگرانی‌ها در مورد تشدید قرنطینه‌های مرتبط با کووید-19 در چین (بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان)، عمدتاً بدون تغییر باقی ماند.
صبح امروز، بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با 2 سنت افزایش به 95 دلار و 38 سنت رسید. این در حالی است که هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) با 4 سنت کاهش، 88 دلار و 87 سنت معامله شد.
تحلیلگران می گویند تحولات بازار نفت از نگرانی ها در مورد رکود اقتصادی که به تقاضا ضربه می زند، و ممنوعیت اروپا برای نفت خام روسیه و کاهش تولید سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش یا اوپک پلاس نشأت می‌گیرد.
هفته گذشته بازارها امیدوار بودند که چین ممکن است به سمت کاهش محدودیت‌های کووید-19 حرکت کند، اما مقامات بهداشتی در روزهای اخیر گفتند که به رویکرد «پاکسازی پویا» در مورد موارد ابتلای جدید پایبند خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است


هیچ کس از حملات رژیم صهیونیستی در امان نیست؛ وداع غزه با دو شهید مسیحی خود


سخنگوی دولت یمن از آزادسازی بخش‌های وسیعی از تعز خبر داد


انصارالله: شهر تعز در حکم یک منطقه آزادشده است


روایتی تازه از ایران در قاب «سرو بلند»


تجلیل رئیس‌جمهور از درخشش کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا


تصاویر اختصاصی العالم از فرود هواپیمایی ایران در فرودگاه نجف اشرف


قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی