الدیهی: معارضین بحرینی در زمینه تحریم انتخابات پارلمانی متفق هستند

پنج‌شنبه 19 آبان 1401
22:01
الدیهی: معارضین بحرینی در زمینه تحریم انتخابات پارلمانی متفق هستند معاون دبیرکل جمعیت الوفاق گفت: مخالفان رژیم آل خلیفه به اتفاق آرا با تحریم انتخابات پارلمانی به دلیل دیکتاتوری در این کشور موافق هستند.

العالم – بحرین

شیخ حسین الدیهی در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "اللؤلؤه" افزود که مخالفان رژیم بحرین در داخل، خارج و حتی در زندان موضع خود را مبنی بر تحریم انتخابات پارلمانی به دلیل دیکتاتوری رژیم، به حاشیه راندن مردم و جلوگیری از حق مردم برای تعیین سرنوشت اعلام کردند.

وی تصریح کرد که رژیم آل خلیفه قصد دارد سفارت رژیم صهیونیستی را در بحرین احداث کند تا لانه جاسوسی بزرگی در منطقه برای اسرائیل و تهدیدی برای بحرین و تمام منطقه باشد.

الدیهی ادامه داد: رژیم بحرین با پول رای می‌خرد، اما به رغم امکانات اندک مخالفان در برابر گروههای معارض، از نظر دیپلماتیک شکست خورده است.

وی تاکید کرد: تصمیم برای تحریم انتخابات از سوی آیت الله شیخ عیسی قاسم از احترام مردم بحرین برخوردار است.

معاون دبیرکل جمعیت الوفاق گفت: رژیم حاکم بر منامه ثروت ملی و بخش های حیاتی اقتصاد کشور را در انحصار خود دارد.

وی خاطرنشان کرد: فقر پدیده گسترده‌ای است که مردم بحرینی از آن رنج می‌برند، آنچه امروز در بحرین اتفاق می‌افتد مضحک است و نامزدها برای خدمت به رژیم به جای خدمت به مردم با یکدیگر رقابت می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند