خبر فوری:

ند پرایس: حامی جمهوری آذربایجان هستیم

جمعه 20 آبان 1401
11:48
ند پرایس: حامی جمهوری آذربایجان هستیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ادعای ادامه تهدید ایران علیه همسایگان از حمایت واشنگتن از باکو خبر داد.

العالم - آمریکا

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز جمعه بار دیگر با این ادعا که ایران تهدیدی برای منطقه است، از حمایت واشنگتن از باکو خبر داد.

به گزارش وبگاه «وزارت خارجه آمریکا»، همزمان با اظهارات عجیب و غریب «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان درباره «رزمایش اقتدار ایران» در مرزها و احضار سفیر این کشور در تهران به وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری در پاسخ به سؤالی در این زمینه گفت: «وزیر خارجه آمریکا اوایل هفته جاری فرصتی برای دیدار با همتای جمهوری آذربایجانی خود داشت. ما به وضوح گفته‌ایم که ایران تهدیدی برای منطقه است. ما به ایستادن کنار شرکای خود، حمایت از آنها و در نهایت ایستادگی برابر نوع نفوذ بی‌ثبات ‌کننده‌ ایران در منطقه و شاید فراتر از آن ادامه خواهیم داد».

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز سه شنبه در مراسمی به مناسبت پیروزی این کشور در جنگ با ارمنستان در شهر «شوشا» گفت: «هیچ کس نمی‌تواند ما را بترساند».

الهام علی اف، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در این مراسم گفت: «ما در حال تقویت ارتش خود هستیم و به تقویت آن ادامه خواهیم داد. ارمنستان باید درک کند که این سیاست ماست. ما از هیچکس نمی‌ترسیم. اگر از کسی می‌ترسیدیم، هرگز جنگ دوم قره باغ را شروع نمی کردیم، تک تک ما آماده مرگ بودیم، ترجیح می‌دادیم بمیریم تا عقب نشینی، آزادی یا مرگ، حالا هم حاضریم برای حقوق خود بمیریم».

علی اف در ادامه مدعی شد، کسانی که در مرز جمهوری آذربایجان برای حمایت از ارمنستان رزمایش برگزار می ‌کنند نیز باید این را بدانند که هیچ کس نمی‌تواند ما را بترساند.

به گزارش فارس، چندی قبل «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، برای حل و فصل مسائل منطقه قفقاز پیشنهاد تشکیل مکانیسمی جدید موسوم به گروه «۳+۳» را داد.

به گفته لاوروف، اعضای این گروه را از یک سو، سه کشور حوزه قفقاز شامل ارمنستان، جمهوری آذربایجان و گرجستان و از سوی دیگر سه «همسایه بزرگ» شامل روسیه، ترکیه و ایران تشکیل می‌دهند.

سرگئی لاوروف گفت این ساز و کار بر موضوعات امنیت، روابط اقتصادی و حمل و نقل متمرکز خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد


سخنگوی وزارت خارجه خطاب به صدر اعظم آلمان: نمی‌توانید حامی جنگ و قهرمان صلح باشید


تأکید ایران و چین بر تعمیق مناسبات راهبردی تهران-پکن