انتخابات آمریکا| دموکرات ها تنها یک کرسی با حفظ اکثریت سنا فاصله دارند

شنبه 21 آبان 1401
10:34
انتخابات آمریکا| دموکرات ها تنها یک کرسی با حفظ اکثریت سنا فاصله دارند شبکه خبری سی ان ان اعلام کرد که نامزد دموکرات ها در رقابت برای تعیین سناتور ایالت آریزونا بر رقیب جمهوریخواه خود پیروز شده و حزب حاکم برای حفظ این رکن کنگره تنها به پیروزی در یکی از دو ایالت نوادا و یا جورجیا نیاز دارد.

العالم - آمریکا

تارنمای این شبکه نزدیک به دموکرات ها نوشت که در حال حاضر با شمارش ۸۵ درصد آراء مارک کِلی سناتور کنونی این ایالت از بلِیک مسترز با اختلاف بیش از ۵ درصد پیش است.

به گزارش سی ان ان، کلی هم اینک ۵۱.۸ درصد و مسترز ۴۶.۱ درصد آرا را به خود اختصاص داده اند.

بر اساس اعلام آخرین نتایج انتخابات میاندوره ای ۲۰۲۲ کنگره آمریکا، جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان پیشتازند و در مجلس سنا نیز رقابت سختی میان آنها و دموکرات ها وجود دارد. تاکنون از مجموع ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان آمریکا، جمهوریخواهان با ۲۱۱ کرسی در مجلس نمایندگان پیشتازند. دموکراتها نیز ۲۰۳ کرسی این مجلس را به دست آورده اند.

هر حزب برای به دست گرفتن کنترل مجلس نمایندگان، حداقل نیاز به کسب ۲۱۸ کرسی دارد.

اما در مجلس سنا، رقابت بسیار سختی وجود دارد. به رغم آنکه در نتایج اولیه، دموکرات ها پیشتاز بودند، پس از آن، جمهوریخواهان و دموکراتها در این مجلس برابر شدند هر کدام ۴۹ کرسی را به دست آورده اند. جمهوریخواهان برای کسب اکثریت در سنا به پیروزی در ۲ ایالت دیگر و دموکرات ها به کسب یک کرسی دیگر نیاز دارند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم