هدر دادن 400 میلیون دلار توسط بن سلمان

يکشنبه 22 آبان 1401
13:21
«فهد الغفیلی»، فعال عربستان سعودی، در توییت خود، محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را متهم به هدر دادن پول سعودی‌ها در مسابقات کشتی آزاد کرد.

العالم - عربستان سعودی

این کاربر سعودی خاطرنشان کرد: رژیم بن سلمان با 400 میلیون دلار از شرکت کشتی‌کج آمریکایی WWE حمایت می‌کند تا در عربستان مسابقات خود را برگزار کند، بدون توجه به بحران امرار معاش که مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند.

وب سایت ورزشی «دیلی دی دی تی» (Daily DDT) گزارش داد که شرکت کشتی کج (WWE) در حال انجام فرآیند بهبود و ترمیم چهره محمد بن سلمان ولیعهد سعودی است.

این وب سایت اعلام کرد که این معامله با حجم انبوهی از نارضایتی‌ها مواجه شده است که تا به امروز ادامه دارد.

در وب سایت مذکور آمده است که سازمان کشتی‌کج (WWE) با حمایت از دولتی که متهم به نقض حقوق بشر به دفعات متعدد است، به پایین ترین سطح مجبوبیت خود خواهد رسید.

این وب سایت ورزشی خاطرنشان کرد که عربستان همچنان به سوءاستفاده از ورزش برای مشروعیت بخشیدن به دولت خود در برابر جهانیان ادامه می دهد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز