امام جمعه اهل سنت زاهدان با نماینده رهبر انقلاب دیدار کرد

يکشنبه 22 آبان 1401
17:19
 امام جمعه اهل سنت زاهدان با نماینده رهبر انقلاب دیدار کرد امام جمعه اهل سنت زاهدان با نماینده رهبر انقلاب در سیستان و بلوچستان دیدار کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جمعه اهل سنت زاهدان روز یکشنبه در جریان سفر حجت الاسلام حاج علی اکبری نماینده رهبر انقلاب به سیستان و بلوچستان با ایشان دیدار کرد.

در این دیدار که نماینده ولی فقیه در سیستان و برخی علماو اساتید اهل سنت نیز حضور داشتند در مورد حوادث اخیر بحث و تبادل نظر شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری امروز یکشنبه به همراه هیاتی بلندپایه به نمایندگی از رهبری معظم انقلاب اسلامی به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده است.

حاج علی اکبری قرار است تدابیر عالی رهبر انقلاب برای حل مشکلات سیستان را با بزرگان استان و گروه‌های مختلف در میان گذارد.

وی همچنین قرار است با آسیب‌دیدگان حوادث اخیر دیدار کند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش