قوه قضاییه اعلام کرد:

صدور احکام بدوی برخی اغتشاشگران در تهران/ یک متهم محکوم به اعدام و حبس برای ۵ نفر

يکشنبه 22 آبان 1401
19:36
صدور احکام بدوی برخی اغتشاشگران در تهران/ یک متهم محکوم به اعدام و حبس برای ۵ نفر مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: پس از برگزاری دادگاه تعدادی از متهمان اغتشاشات در استان تهران، احکام بدوی و اولیه این پرونده‌ها از سوی دادگاه انقلاب صادر شد.

العالم - ایران / سیاسی

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، با دستورات رئیس قوه قضاییه مبنی بر رسیدگی قاطع سریع و بر مبنای عدالت و قانون و بدون هیجان زدگی به پرونده‌های اغتشاشات، در هفته‌های اخیر، روند بررسی پرونده‌های متهمان اغتشاشات اخیر، آغاز و دادگاه متهمان در حال برگزاری است.

برهمین اساس، پس از برگزاری دادگاه تعدادی از متهمان اغتشاشات در استان تهران، احکام بدوی این پرونده‌ها از سوی دادگاه انقلاب صادر شد.

براساس احکام صادره، فردی که یک مرکز دولتی را به آتش کشیده بود، به اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت ملی، محاربه و افساد فی الارض - محاربه از طریق به آتش کشیدن (تحریق و تخریب عمدی) به مجازات اعدام محکوم شد.

همچنین احکام پنج متهم اغتشاشات اخیر نیز توسط شعبه پانزدهم و بیست و هشتم دادگاه انقلاب صادر شده است.

این متهمان براساس اتهاماتی از قبیل اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم برضد امنیت ملی و اخلال در نظم و آسایش عمومی، به مجازات‌های حبس از ۵ تا ۱۰ سال محکوم شده‌اند.

آرای صادره بدوی بوده و قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر خواهد بود.

همچنین به دلیل قطعی نشدن احکام صادره، براساس قانون، جزییات پرونده قابل انتشار نیست که پس از قطعی شدن احکام در دادگاه تجدید نظر جزییات آنها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم