خبر فوری:

امیرعبداللهیان: تروریسم محکوم است، هم در تقسیم، هم شاهچراغ و هر جای عالم

دوشنبه 23 آبان 1401
13:18
امیرعبداللهیان: تروریسم محکوم است، هم در تقسیم، هم شاهچراغ و هر جای عالم
وزیر امور خارجه ضمن ابراز همدردی و تسلیت به ملت و دولت ترکیه در پی اقدام تروریستی دیروز در استانبول، تصریح کرد: تروریسم مذموم و محکوم است، هم در تقسیم، هم شاهچراغ و هر جای عالم.

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) ۲۳ آبان ماه در واکنش به اقدام تروریستی عصر دیروز در استانبول در صفحه توئیترش نوشت: ضمن ابراز تسلیت و همدردی با دولت و ملت دوست و برادر ترکیه، اقدام تروریستی و‌ هدف قرار دادن انسان‌های بیگناه در استانبول را به شدت محکوم می‌کنیم.

وی افزود: تروریسم مذموم و محکوم است هم در تقسیم هم شاهچراغ و هر جای عالم.

پیش از این نیز ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه این اقدام تروریستی را محکوم کرده و گفته بود: هرگونه اقدام تروریستی که امنیت کشور و ملت ترکیه را هدف قرار دهد، شدیدا محکوم می‌کنیم.

کنعانی با اعلام اینکه در‌ کنار دولت و ملت دوست و برادر جمهوری ترکیه هستیم‌، ضمن طلب رحمت و مغفرت الهی برای جان باختگان و شفای عاجل برای مجروحان، با دولت و ملت ترکیه بویژه خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرد.

در پی اقدام تروریستی عصر دیروز در ترکیه ۶ نفر کشته و ۸۱ تن دیگر زخمی شدند. وزیر کشور ترکیه نیز با اعلام خبر بازداشت یک زن به‌عنوان عامل بمب‌گذاری در استانبول، گروهک «پ.ک.ک» را مسئول این انفجار خواند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: روابط ایران و چین بسیار خوب است/ حمله ایران به ناوهای آمریکایی در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع است/ با ادامه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، نمی‌توان از امنیت تنگه هرمز سخن گفت


از سیلی نیجر تا بیداری آفریقا؛ ضربه ائتلاف جدید بر هژمونی غرب


نماینده کنست: برکناری نتانیاهو به یک نیاز حیاتی تبدیل شده است


سخنگوی وزارت اموزش و پرورش: آمریکا و رژیم صهیونیستی۱۷۰۰ مدرسه را هدف قرار دادند


شهید و زخمی شدن ۱۷ نفر در حملات امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


صبح خونین غزه؛ حملات گسترده صهیونیست‌ها به غیر نظامیان بی‌دفاع فلسطینی


نفت گران شد، طلا ارزان؛ تشدید نگرانی‌ها درباره بازارهای جهانی


مصوبه کمیسیون امنیت ملی مجلس: تحریم‌کنندگان ایران حق عبور از تنگه هرمز را ندارند


۱۰ کشته بر اثر آتش‌بازی در مکزیک + فیلم


موافقت آمریکا با فروش بمب‌های هوشمند به رژیم صهیونیستی