ایرلند: باید منتظر مدارک اثبات‌کننده کمک پهپادی ایران به روسیه بمانیم

دوشنبه 23 آبان 1401
15:14
ایرلند: باید منتظر مدارک اثبات‌کننده کمک پهپادی ایران به روسیه بمانیم
وزیر خارجه ایرلند با اشاره به احتمال اقدام اتحادیه اروپا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین، گفت ولی فعلا باید منتظر مدارک اثبات‌کننده ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه باشیم.

العالم - اروپا

«سایمون کاونی» وزیر خارجه جمهوری ایرلند امروز (دوشنبه) گفت که برای اقدام علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین باید منتظر مدارک کافی باشند.

کاونی در گفت‌وگوی کوتاهی با خبرنگاران پیش از ورود به نشست شورای وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل، توضیح داد: «بخش اعظمی از این نشست هنوز هم به تجاوز روسیه به اوکراین اختصاص دارد. شاهد تداوم همبستگی [کشورهای اروپایی] با اوکراین و مردم آن خواهیم بود».

به نوشته سرویس اطلاعات رسانی خارجی اتحادیه اروپا، وی در ادامه اظهار داشت: «به فشار و اعمال هزینه بر روسیه به‌دلیل تداوم تجاوز نظامی در اوکراین ادامه می‌دهیم... خود را ملزم می‌دانیم که روسیه را پاسخگوی اعمالش [در اوکراین] کنیم».

وزیر خارجه ایرلند در پاسخ به سوالی درباره ادعاها حول استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ با اوکراین نیز گفت:‌ «قطعا اگر ایران در حال ارسال موشک و پهپاد به روسیه باشد که غیرنظامیان در اوکراین را هدف می‌گیرند، اتحادیه اروپا باید واکنشی نشان بدهد».

کاونی اما تاکید کرد: «من نگران شنیدن چیزی هستم که [جوزپ بورل] امروز می‌خواهد در این‌باره بگوید... اما صبر کنید تا شواهد و مدارکی را که احتمالا امروز ارائه شود، ببینیم».

به گزارش فارس، نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز در بروکسل برگزار خواهد شد. افزایش تحریم‌ها علیه ایران، بحران و مسائل حوزه بالکان دستور اصلی نشست امروز است.

پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مدعی شده بود: «شواهد روشنی وجود دارد که نشان می‌دهد این کشور به روسیه پهپاد ارسال کرده است»

0% ...

آخرین اخبار

آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد