مقامات آمریکایی: موشکی که به لهستان اصابت کرد توسط نیروهای اوکراینی شلیک شد

چهارشنبه 25 آبان 1401
10:00
مقامات آمریکایی: موشکی که به لهستان اصابت کرد توسط نیروهای اوکراینی شلیک شد بررسی‌های اولیه از برخورد یک موشک شلیک‌شده از سوی اوکراین به لهستان حکایت دارد.

العالم _ اروپا

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری پی‌ای میدیا، به گفته مقامات آمریکایی، یافته‌های اولیه نشان می‌دهد موشکی که به لهستان اصابت کرده است، توسط نیروهای اوکراینی به سوی یک موشک روسی شلیک شده است.
این اطلاعات پس از آن منتشر می‌شود که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، گفت بعید است موشکی که دو نفر را در لهستان کشته است، از روسیه شلیک شده باشد اما متعهد شد از تحقیقات لهستان درباره آنچه که موشک ساخت روسیه نامید، حمایت کند.
سه مقام آمریکایی گفتند ارزیابی‌های اولیه حاکی از آن است که این موشک توسط نیروهای اوکراینی به سمت یک موشک روسی شلیک شده است، در حالی که در روز سه‌شنبه، زیرساخت‌های الکتریکی اوکراین به شدت مورد حمله روسیه قرار گرفت. این مقامات به شرط ناشناس ماندن در این خصوص صحبت کردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد