بن سلمان سفر خود به ژاپن را لغو کرد

جمعه 27 آبان 1401
22:32
بن سلمان سفر خود به ژاپن را لغو کرد خبرگزاری "بلومبرگ" تاکید کرد که سفر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به ژاپن به دلایل نامعلومی لغو شد.

العالم ـ عربستان سعودی

قرار بود محمد بن سلمان در این سفر با "فومیو کیشیدا" نخست وزیر ژاپن دیدار کند.

"بلومبرگ" در گزارش خود تاکید کرد که علت لغو این سفر که نخستین سفر محمد بن سلمان به ژاپن در سه سال گذشته به شمار می آمد، نامعلوم است.

سازمان تجارت خارجی ژاپن پیش از این اعلام کرده بود که با لغو سفر بن سلمان، وزارت سرمایه گذاری عربستان از این سازمان خواست تا همایش تجاری چشم انداز 2030 را که قرار بود در 21 نوامبر برگزار شود، لغو کند.

یکی از مسؤولان سازمان تجارت خارجی ژاپن که مسؤول برپایی همایش تجاری چشم انداز 2030 بود، گفت که خالد الفالح وزیر سرمایه گذاری عربستان جزو هیاتی بود که قرار بود در همایش مشارکت کند، بدون آنکه جزییات دیگری در این خصوص مطرح کند.

ژاپن یکی از مهمترین شرکای تجاری عربستان به شمار می آید؛ ججم تبادلات تجاری میان دو کشور در سال گذشته تقریبا به 34 میلیارد دلار رسید. عربستان بزرگترین تامین کننده نفت خام ژاپن است و روزانه حدودا یک میلیون بشکه نفت به ژاپن می فروشد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان به جنوب غربی یمن


۱۲ کشته و زخمی در حمله اردن به جنوب سوریه


وزیر خارجه عمان: امنیت خلیج فارس بدون مشارکت ایران ممکن نیست


باقری کنی: نشست چهارجانبه تهران، ثمره مقاومت ملت ایران و رشادت نیروهای مسلح بود


طنین‌انداز شدن فریاد اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی در قلب لندن


پزشکیان وارد روسیه شد


انتخابات اسرائیل؛ رقابت بر سر قدرت و تداوم سیاست‌های جنگ‌طلبانه این رژیم اشغالگر


سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد


اعتماد به جوانان میراثی ارزشمند در مسیر انقلاب است


از شارون تا نتانیاهو؛ تغییر سرکردگان در "اسرائیل" و تداوم رنج بی پایان مردم غزه