روزنامه‌نگار اسراییلی: جام‌جهانی قطر واقعیت شکست عادی سازی را نشان داد/ در فضای عربی اسلامی یک اقلیت هستیم

پنج‌شنبه 3 آذر 1401
14:29
روزنامه‌نگار اسراییلی: جام‌جهانی قطر واقعیت شکست عادی سازی را نشان داد/ در فضای عربی اسلامی یک اقلیت هستیم برخی در داخل رژیم صهیونیستی درخواست کردند تا خبرنگاران شبکه‌های تلویزیونی رژیم از اصطکاک مستقیم با هواداران عرب در جام جهانی قطر دست بکشند زیرا امتناع جوانان عرب از گفتگو با خبرنگاران رژیم در پخش زنده تاثیری منفی بر بیننده اسراییلی می گذارد و اسراییلی‌ها به طور ملموس و روشنی متوجه شکست توافق‌های سازش می‌شوند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

«یواف شتیرن» روزنامه‌نگار اسراییلی در گفتگو با شبکه الجزیره گفت: آنچه که برای روزنامه نگاران اسراییلی اعزامی به جام جهانی قطر رخ داد بیانگر محوریت مساله فلسطین نزد ملتهای عرب است. همچنین نشان داد که اسراییل در هر فرایند سازش در خاورمیانه با چالشها و موانع بسیاری روبرست.

این روزنامه نگار اسراییلی می‌گوید که جام جهانی که رویدادی برای گردآوردن تمام ملت ها از تابعیت های مختلف است نشان داد که اسراییلی‌ها در فضای عربی اسلامی یک اقلیت هستند و ملت فلسطین ارتباطی عمیق با دیگر ملت های عرب دارند و فرهنگ و تمدن آن محدود به یک قطعه سرزمین نیست؛ این امر عملا شکست توافق های سازش میان اسراییل و نظام های عرب را نشان می دهد، توافق هایی که نظر ملت های عرب را نادیده گرفته بود.

شتیرن افزود: پس از شکست سخت در ارتباط گرفتن خبرنگاران اسراییلی با هواداران عرب که از تابعیت‌ها و ملیت‌های مختلف هستند برخی در داخل اسراییل از خبرنگاران اسراییلی خواستند تا از برخورد و اصطکاک مستقیم با هواداران عرب در جام جهانی دست بکشند. زیرا تل آویو از پیامدهای این شکست و تاثیر منفی آن بر تبلیغات اسراییلی‌ها درخصوص موفقیت توافق‌های سازش می‌هراسد؛ موفقیت دروغینی که سیاسیون اسراییل سال‌ها برای آن تبلیغ می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند