فشار آمریکا بر رژیم صهیونیستی برای کاهش مراوده با چین

جمعه 4 آذر 1401
03:10
فشار آمریکا بر رژیم صهیونیستی برای کاهش مراوده با چین

منابع خبری گزارش داده‌اند دولت آمریکا، رژیم صهیونیستی را برای کاهش روابط اقتصادی با چین تحت فشار قرار داده است.

العالم - آسیا

دو مقام امنیتی رژیم صهیونیستی از قصد این رژیم برای «تشدید نظارت‌ها بر سرمایه‌گذاری‌های خارجی» خبر داده‌اند.

پایگاه آکسیوس به نقل از این دو مقام نوشته کابینه امنیتی اسرائیل چند هفته قبل تصمیمی برای افزایش نظارت‌ها از سوی کابینه رژیم بر روی سرمایه‌گذاری‌های خارجی اتخاذ کرده است.

در حالی که در این تصمیم به صورت مستقیم از چین اسمی نبرده شده اما مقام‌های مورد استناد آکسیوس گفته‌اند که سیاست جدید تل‌آویو پاسخی به فشارهای دو ساله دولت جو بایدن برای کاهش نقش چین در بخش‌هایی مانند انرژی، زیرساخت‌ها، ارتباطات راه دور و حمل و نقل است.

گروه موسوم به «کمیته بررسی سرمایه‌گذاری‌های خارجی» قرار است تمامی سرمایه‌گذاری‌های بالای ۲۰ درصد در شرکت‌های بخش‌های مختلف را مورد بررسی قرار دهد.

دولت آمریکا اعلام کرده به دنبال مهار چین است و به همین دلیل در تلاش است مراودات با پکن را محدود کند.

حدود ۶ ماه پیش منابع خبری گزارش داند بانک مرکزی رژیم صهیونیستی در سیاستی که عظیم‌ترین تغییر در سیاست ارزی این کشور طی دهه گذشته به شمار می‌رود یوان چین را به دیگر ارزهایی که بسته ارز ذخایر خارجی این رژیم را تشکیل می‌دهند اضافه کرده است.

پایگاه خبری بلومبرگ در گزارشی نوشت ذخایر ارز رژیم اسرائیل برای اولین بار در سال گذشته به بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار رسیده است. رژیم صهیونیستی در سال جاری میلادی ذخایر ارزی خودش را گسترش داده و در کنار سه ارز دلار، یورو و پوند انگلیس ارزهای دیگری مانند دلار کانادا و استرالیا، ین و یوان را به ارزهای ذخیره‌ای خودش اضافه کرده است.

«اندرو آبیرم، معاون بانک مرکزی رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با پایگاه بلومبرگ گفت: «اضافه شدن این ارزها نشان‌دهنده تغییر در کل دستورالعمل‌ها و فلسفه سرمایه‌گذاری اسرائیل است.»

در گزارش سالانه بانک مرکزی رژیم صهیونیستی که چند ماه پیش منتشر شده آمده این رژیم بعد از جلسه کمیته پولی سال گذشته تصمیم گرفته ذخایر ارزی‌اش را از سبدی متشکل از پوند و ین ۵ درصد، ارزهای کانادا و استرالیا هر یک ۳.۵ درصد و یوان چین ۲ درصد تشکیل دهد.

چین به دنبال افزایش دادن استفاده از ارز خود در مبادلات جهانی است. گزارش‌های جدید مبنی بر اینکه عربستان سعودی در حال مذاکراتی با پکن برای انجام برخی مبادلات نفتی با یوان است به گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه جایگاه این ارز در مبادلات جهانی افزایش خواهد یافت، اضافه کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی