ترکیه حمله به پست دیدبانی آمریکا در سوریه را رد کرد

جمعه 4 آذر 1401
12:54
ترکیه حمله به پست دیدبانی آمریکا در سوریه را رد کرد وزیر دفاع ترکیه با تکذیب گزارش‌ها از حمله توپخانه‌ای ارتش این کشور به یک موضع نظامیان آمریکایی در شمال سوریه، گفت فقط گروه‌های تروریستی را هدف قرار می‌دهند.

العالم - ترکیه

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه امروز (جمعه) گزارش‌ها درباره گلوله‌باران یک پست دیدبانی متعلق به ارتش آمریکا در شمال سوریه را تکذیب کرد.

آکار در گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران بعد از نشست حزب حاکم ترکیه، گفت: «هرگز امکان ندارد که به نیروهای ائتلاف [آمریکایی] یا غیرنظامیان [سوری] آسیب برسانیم».

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی درباره حملات هوایی به شمال سوریه توضیح داد: «تنها هدف ما تروریست‌ها هستند. هر جایی که تروریست‌ها باشند، هدف ما آنجاست. آسیب نرساندن به غیرنظامیان و محیط زیست مهمترین اصل ماست».

وزیر دفاع ترکیه همچنین تدوم موفقیت‌آمیز عملیات «پنجه-شمشیر» را که با حملات هوایی گسترده علیه مواضع شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «یگان‌های مدافع خلق» (ی.پ.گ) در شمال سوریه و گروهک تروریستی «حزب کارگردان کردستان» (پ.ک.ک) در عراق آغاز شد، تایید کرد.

طبق این گزارش، آکار با اشاره به اینکه این عملیات با حملات زمینی و هوایی ادامه خواهد داشت، افزود: «از زمان آغاز عملیات تاکنون ۳۲۶ تروریست از پای درآمده‌اند».

پیش از این، «پاتریک رایدر» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفته بود حملات ترکیه به شمال سوریه، مستقیما نظامیان آمریکایی مستقر در این مناطق را تهدید می‌کند.

وزارت دفاع ترکیه در واکنش به انفجار تروریستی در استانبول، اعلام کرده بود که از روز یکشنبه جنگنده‌های این کشور، علیه گروهک تروریستی «پ.ک.ک» و جناح‌های داخلی طرفدار آن در شمال سوریه و عراق عملیات انجام داده است.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز با بیان اینکه عملیات زمینی در شمال سوریه را در مناسب‌ترین زمان آغاز می‌کنند، ادعا کرده بود اقدامات این کشور تمامیت ارضی و امنیت سوریه و عراق را تضمین می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای