درگیری فلسطینیان با نظامیان صهیونیست در کرانه باختری/ چندین فلسطینی مجروح شدند

شنبه 5 آذر 1401
12:44
درگیری فلسطینیان با نظامیان صهیونیست در کرانه باختری/ چندین فلسطینی مجروح شدند
مناطق مختلفی از کرانه باختری امروز (شنبه) شاهد درگیری های متعدد میان مبارزان فلسطینی و نظامیان رژیم صهیونیستی بود.

العالم ـ فلسطین اشغالی

منابع امنیتی فلسطین خاطرنشان کردند که نظامیان اسراییلی تظاهرات هفتگی کفر قدوم در شرق قلقیلیه را سرکوب کردند که بر اثر آن شماری از شهروندان فلسطینی به ضرب گلوله های فلزی با روکش پلاستیکی مجروح شدند و شماری دیگر دچار نیز بر اثر پرتاب گاز های اشک آور دچار حالت خفگی شدند.

در جنوب الخلیل نیز نظامیان اسراییلی سه تن از فعالان ضد شهرکسازی را بازداشت کردند.

در شهرک بیتا در جنوب نابلس نیز امروز شماری از شهروندان در درگیری با نظامیان اسراییلی مجروح و همچنین دچار حالت خفگی ناشی از گازهای اشک آور شدند.

"احمد جبریل" مدیر امدادرسانی در سازمان هلال احمر فلسطین گفت: ده تن از شهروندان در درگیری با نظامیان صهیونیست بر اثر شلیک گاز اشک آور دچار حالت خفگی شدند.

در بیت دجن در شرق نابلس نیز فلسطینیان به دعوت کمیته هماهنگی گروههای مقاومت و کمیته مردمی دفاع از بیت دجن و هیات مقابله با دیوار حائل و شهرکسازی، در اعتراض به شهرک سازی های صهیونیستی تظاهرات کردند. نظامیان اسراییلی این تظاهرات را با استفاده از بمب های صوتی و گاز اشک آور سرکوب کردند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد