حمله مسلحانه به ۲ مدرسه در برزیل؛ ۳ کشته و ۱۱ زخمی

شنبه 5 آذر 1401
12:11
حمله مسلحانه به ۲ مدرسه در برزیل؛ ۳ کشته و ۱۱ زخمی خشونت در مدارس در برزیل در حالی در سال‌های اخیر افزایش یافته است که در جریان تیراندازی در ۲ مدرسه در ایالت «اسپریتو سانتو» در جنوب شرقی این کشور، ۳ نفر کشته و ۱۱ نفر زخمی شدند.

العالم - آمریکا

به گزارش تارنمای اینفوبائه، مقام‌های ایالتی گزارش دادند که تیراندازی در شهر آراکروز، در ایالت اسپریتو سانتو، در ۶۰۰ کیلومتری شمال شرقی ریودوژانیرو، زمانی رخ داد که مردی با لباس های استتار وارد دو موسسه آموزشی شد.

طبق اعلام پلیس و رسانه‌های محلی، دو معلم و یک دانش آموز، قربانیان این حادثه تیراندازی بودند و عامل این حمله پس از تیراندازی از محل متواری شده و هویت آن هنوز شناسایی نشده است.

«لولا داسیلوا» رئیس‌جمهوری منتخب برزیل در پیامی به نوبه خود از این واقعه خشونت‌آمیز ابراز تاسف کرد. داسیلوا اعلام کرد: با اندوه از حمله به مدارس مطلع شدم؛ همبستگی خود را با خانواده‌های قربانیان این تراژدی پوچ ابراز می‌کنم.

موضوع تسهیل دسترسی شهروندان به سلاح از موضوعات جنجال‌برانگیزی بوده که «ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری فعلی برزیل در چهار سال اخیر از حامیان سرسخت آن بوده و باید دید با روی کارآمدن داسیلوا، این چرخه بحران خشونت با سلاح گرم، چگونه هدایت و مدیریت خواهد شد.

بر اساس داده‌های «سالنامه امنیت عمومی برزیل» فقط در سال ۲۰۲۰ میلادی، بیش از ۵۰ هزار نفر در این کشور غول آمریکای جنوبی به‌طور خشونت‌بار جان خود را از دست داده اند.

در سال ۲۰۱۷، برزیل با ۶۴ هزار و ۷۸ مورد قتل، رکورد مرگ‌های خشونت‌آمیز عمدی را شکست. این رقم به ۵۷ هزار و ۵۹۲ قتل در سال ۲۰۱۸ کاهش یافت و در سال ۲۰۱۹ به ۴۷ هزار و ۷۷۳ مورد رسید. این آمار غم‌انگیز در سال ۲۰۲۰ دوباره افزایش یافت و نرخ قتل در برزیل به ۲۳.۶ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر رسید.

بر اساس گزارش منابع رسمی و تجزیه و تحلیل‌های انجمن امنیت عمومی برزیل، بحران اجتماعی- اقتصادی ناشی از شیوع همه‌گیری کووید-۱۹، افزایش بیکاری و مشکلات روحی و روانی از دلایلی است که در روند صعودی خشونت‌های مرگبار در این کشور بی تاثیر نبوده است.

طبق این گزارش، ۷۸ درصد از مرگ‌های خشونت‌آمیز در برزیل در سال ۲۰۲۰ ناشی از سلاح گرم بوده است. همچنین تعداد اسلحه‌های جدید ثبت‌شده در برزیل از ۹۴ هزار و ۴۱۶ قبضه سلاح در سال ۲۰۱۹ به ۱۸۶ هزار و ۷۱ مورد در سال ۲۰۲۰ رسید که افزایش ۹۷.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه