هلاکت یک نفر از اشرار مسلح طی درگیری با مرزبانان در سیستان و بلوچستان

يکشنبه 6 آذر 1401
18:24
هلاکت یک نفر از اشرار مسلح طی درگیری با مرزبانان در سیستان و بلوچستان فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان گفت: مرزداران استان با هرگونه اعمال خلاف قانون، به ویژه شرارت، قاطعانه و هوشمندانه برخورد می‌کنند و اجازه ایجاد هیچ‌گونه ناامنی را به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهند.

العالم - ایران

سردار محمد ملاشاهی اظهار داشت: مرزبانان هنگ مرزی سراوان که با انجام اقدامات هوشمندانه اطلاعاتی از قصد ورود عده‌ای از اشرار و معاندین به خاک کشور مطلع شده بودند، بلافاصله با اتخاذ تمهیدات مناسب و برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی به محل مورد نظر اعزام شدند و به اجرای کمین هدفمند و محاصره منطقه اقدام کردند.

وی با بیان اینکه مرزبانان پس از مشاهده اشرار به صورت مسلحانه و با آتش پرحجم با آنها درگیر شدند، افزود: پس از پایان درگیری و پاکسازی منطقه، ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و هلاکت یک شرور، یک قبضه سلاح کلاشینکف به همراه پنج تیغه خشاب و 85 تیر جنگی مربوطه و 11 جلد شناسنامه و سه عدد کارت ملی با مشخصات متفاوت در این درگیری کشف شد.

عصر ایران

0% ...

آخرین اخبار

استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است


سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند