گفت‌وگوی السودانی و بارزانی درباره آخرین تحولات امنیتی و سیاسی عراق

يکشنبه 6 آذر 1401
18:32
گفت‌وگوی السودانی و بارزانی درباره آخرین تحولات امنیتی و سیاسی عراق نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق برای دومین بار طی یک هفته اخیر با محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در بغداد دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم ـ عراق

براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، دو طرف در این دیدار درباره آخرین تحولات اوضاع امنیتی، سیاسی و خدماتی کشور رایزنی کردند.

پرونده های مهم، چارچوب همکاری دولت فدرال و دولت اقلیم در راستای اهداف برنامه دولت برای ارتقای سطح خدمات در سراسر عراق از دیگر محورهای رایزنی دو طرف بود.

در این دیدار نخست وزیر عراق بر اهمیت حل مسائل امنیتی و حمایت از ثبات و امنیت در مناطق مرزی با کشورهای همجوار بر اساس مصوبه شورای وزارتی امنیت ملی عراق تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق هفته گذشته هم با محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق در بغداد دیدار کرد. دو طرف در این دیدار نیز پرونده امنیتی در مناطق مرزی عراق را بررسی کردند.

السودانی در دیدار هفته گذشته خود با بارزانی بر عدم استفاده از خاک عراق به عنوان نقطه شروع حمله علیه کشورهای همسایه تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی روز ملی جمهوری قزاقستان را به همتای خود تبریک گفت


بستن گذرگاه مرزی «الشیب»... آیا بازارهای جنوب عراق فرو خواهند پاشید؟


آیا با ماندن یا رفتن نتانیاهو تغییری حاصل می‌شود؟


طوفان زره‌پوش‌های ایران در نبرد زمینی


عدم توزیع رمان «آدم‌های معمولی» به‌خاطر حمایت از فلسطین


واکنش شدید یمن به بیانیه پارلمان اروپا


اعتراض مردم استان میسان عراق به بستن گذرگاه‌ها با ایران


آملی لاریجانی: سران آمریکایی-صهیونی جز با زبان قدرت دست از جنایت برنمی‌دارند


جان‌های مقاوم و خون‌های پیروز: حماسه عزت و پایداری در غزه و کرانه باختری


قالیباف: در مقابل هرگونه جسارت، پاسخی خارج از تصور می‌دهیم