واکنش مقام یمنی به گستاخی آمریکا علیه مردم یمن/ در قبال غارت منابع خود سکوت نمی کنیم

چهارشنبه 9 آذر 1401
14:38
واکنش مقام یمنی به گستاخی آمریکا علیه مردم یمن/ در قبال غارت منابع خود سکوت نمی کنیم رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفت: ملت یمن با ادامه مقاومت پاسخ گستاخی آمریکا در دخالت در امور کشورشان را خواهد داد و در قبال غارت منابع خود سکوت نخواهد کرد.

العالم - یمن

بنابر گزارش پایگاه خبری العهد، مهدی المشاط طی سخنانی به مناسبت پنجاه و پنجمین سالگرد استقلال یمن با تاکید بر اینکه "موضعگیری های گستاخانه آمریکا علیه ملت یمن، ما را بر ادامه مقاومت برای آزادی و استقلال کشورمان مصمم تر می کند"، گفت: ظاهرا استعمارگران از واقعه استقلال یمن درس لازم را نگرفته اند که امروز با ائتلاف وسیع تری به امید بازگرداندن یمن به دوران استعمار به میدان آمده اند.

وی افزود: مایه تاسف است که این مناسبت با جولان آمریکایی‌ها در استان‌های مختلف اشغال شده کشورمان همزمان شده است. اشغالگران امروز وقاحت را به آنجا رسانده اند که به خود حق دخالت در امور کشور ما را داده و در مجامع مختلف مقاومت ما در برابر غارت ثروتها و منابع ملی کشورمان را محکوم می کنند.

المشاط ادامه داد: اشغالگران امروز دفاع و مقاومت مردم ما در برابر چپاول را اقدامی نادرست و درخلاف منافع خود می بینند. این گستاخی بی سابقه، اصرار ما بر ادامه راه آزادی و استقلال و بیرون راندن دوباره استعمارگران جدید و تحقق آزادی، استقلال و حاکمیت ملی یمن را دو چندان می کند.

المشاط بر موضع قاطعانه جنبش انصارالله برای حفاظت از حق تعیین سرنوشت مردم یمن و جلوگیری از غارت ثروت نفت و گاز آنها طبق قانون اساسی و منطق دفاع مشروع تأکید کرد و ادامه داد: تصمیم ما برای حفاظت از این ثروت ملی، به هیچ عنوان متضمن هیچ گونه تهدیدی برای کشتیرانی بین المللی نیست، تهدید واقعی از جانب کسانی است که اقدام به این تجاوزگری و غارتگری می کنند.

رییس شورای عالی سیاسی یمن همچنین با تاکید بر لزوم پرداخت پرداخت حقوق همه کارکنان دولت گفت: این موضوع جای بحث ندارد و تلاش کشورهای متجاوز به رهبری آمریکا برای ممانعت از پرداخت حقوق کارمندان و اخلال در تلاش ها برای صلح محکوم است.ما مسئولیت عواقب و پیامدهای این رفتار تجاوزکارانه را متوجه این متحاوزان می دانیم.

المشاط گفت: مردم یمن دربرابر سخت ترین محاصره یک ملت در تاریخ معاصر و باستان - در حالی که منابع ملی آنها در مقابل چشمانشان غارت می شود، ساکت نخواهند ماند.

وی به نیروهای متجاوز آمریکایی و عربستانی توصیه کرد که با تمکین به خواست مردم یمن و تسریع در پرداخت حقوق همه کارکنان دولت، در مسیر صلح عادلانه و شرافتمندانه قدم بردارند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت