دادگاه تجدید نظر به سبک دادگاه‌های سعودی/ افزایش حکم واعظ عربستانی از 10 به 30 سال زندان!

يکشنبه 13 آذر 1401
15:05
دادگاه تجدید نظر به سبک دادگاه‌های سعودی/ افزایش حکم واعظ عربستانی از 10 به 30 سال زندان! حساب کاربری «زندانیان عقیدتی» در توییتر با انتشار تصویری از «ناصر عمر» واعظ سعودی، خاطرنشان کرد وی در حال گذراندن حکم ناعادلانه 30 سال زندان است.

العالم - عربستان سعودی

این اکانت در توییتر برای توضیح عکس نوشت: «دکتر ناصر عمر پس از تشدید حکم صادره از سوی دادگاه تجدیدنظر، در حال گذراندن حکم ناعادلانه 30 سال زندان است.»

پیش از این گزارش های حقوق بشری نیز اعلام کرده بودند که دادگاه سعودی حکم زندان شیخ ناصر عمر را از 10 به 30 سال افزایش داده است.

در حساب کاربری «زندانیان عقیدتی» نیز اشاره شده است اکنون که شیخ ناصر عمر 10 سال زندان حکم اول را گذرانده، دادگاه تجدیدنظر، حکم را به 30 سال زندان افزایش داد.

در جلسه دادگاه، قاضی به وی اطلاع داده است که عفو ویژه شاه شامل جرم‌ قبلی وی نمی شود، به ویژه که میزبانی خالد مشعل، رئیس سابق دفتر سیاسی حماس را نیز در پرونده دارد!

قابل ذکر است که مقامات سعودی پس از روی کار آمدن ولیعهد بن سلمان واعظان بسیاری را از جمله سلمان عوده، علی عمری و عوض قرنی بازداشت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم