عضو حزب عدالت و توسعه: دمشق درخواست آنکارا برای دیدار اردوغان و اسد را رد کرد

سه شنبه 15 آذر 1401
21:24
عضو حزب عدالت و توسعه: دمشق درخواست آنکارا برای دیدار اردوغان و اسد را رد کرد عضو حزب عدالت و توسعه ترکیه خبر داد که سوریه درخواست ترکیه برای دیدار رؤسای جمهور دو کشور را رد کرده است.

العالم - ترکیه

اورهان میراوغلو عضو حزب عدالت و توسعه که حزب حاکم بر ترکیه است خبر داد که دمشق با دیدار رجب طیب اردوغان با بشار اسد رئیس جمهور سوریه مخالفت کرده است.

میراوغلو به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که سوریه درخواست آنکارا برای دیدار بین اردوغان و اسد را رد کرده است. وی در عین حال مدعی شد که سوریه قصد دارد این دیدار را به بعد از انتخابات ریاست جمهوری ترکیه موکول کند.

وی درباره درگیری ترکیه با شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» هم گفت که وضعیت در این خصوص حساس است و احتمل زیادی وجود دارد که بر انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه تأثیر بگذارد.

رئیس جمهور ترکیه هم هفتم آذر ماه جاری از احتمال عادی سازی روابط این کشور با سوریه خبر داد. وی احتمال عادی‌سازی روابط با دولت سوریه را مطرح کرد و گفت که این مسئله اصلا بعید نیست.

اردوغان تأکید کرد که امکان دارد در خصوص سوریه، در مرحله آینده، همه چیز به وضعیت عادی بازگردد همانطور که در خصوص مصر این مسئله رخ داد. وی همچنین گفت که هیچ دشمنی دائمی در سیاست وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: جنگ علیه ایران تاثیر زیادی در تحولات آمریکا داشت


سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان