در گفتگو با العالم مطرح شد؛

حذف "پرس‌تی‌وی" درستی رویکرد آن را تایید می‌کند

چهارشنبه 16 آذر 1401
14:42
حذف یک کارشناس روابط بین الملل ابراز عقیده کرد که تصمیم شرکت اروپایی "یوتل‌ست" برای حذف شبکه پرس‌تی‌وی از ماهواره خود نشان‌دهنده درستی رویکرد این شبکه، قدرت و پیروزی آن بر نیروهای شر در جهان است.

العالم- ایران

"عبدو القیس" در گفت‌وگو با شبکه العالم تصریح کرد: هرگز نباید از این حجم از جنگ تروریستی علیه جمهوری اسلامی متعجب شویم؛ زیرا که این موضوع موید رویکرد صحیح این کشور بزرگ به رهبری آیت‌الله خامنه‌ای و پشتیبانی ملت بزرگ ایران است.

القیس خاطرنشان کرد که دشمن بعد از شکست تلاش‌هایش برای برهم زدن امنیت و ثبات داخلی ایران، به شدیدترین انواع تروریسم فکری متوسل شد تا صدای آزادی‌خواه ملت ایران که انعکاسی صدای آزادی‌خواه ملت‌های منطقه است را خفه کند؛ لذا به این اقدام جدید تروریستی متوسل شد که جمهوری اسلامی از ۴۰ سال که انقلاب به ثمر نشست، این نوع هجمه را تجربه می‌کند.

وی تاکید کرد: رویکرد غرب به دشمنی با ایران ادامه دارد و اگر این رویکرد غرب تغییر کرد باید درباره رویکرد خود شک کنیم.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه


شهادت، مولفه قدرت و نماد پایداری ماست


لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم