مجلس آمریکا بودجه دفاعی ۸۵۸ میلیارد دلاری را تصویب کرد

جمعه 18 آذر 1401
01:07
مجلس آمریکا بودجه دفاعی ۸۵۸ میلیارد دلاری را تصویب کرد مجلس آمریکا بودجه دفاعی ۸۵۸ میلیارد دلاری این کشور یا همان NDAA را با ۳۵۰ رای موافق در برابر ۸۰ رای (بیش از دو سوم مورد نیاز برای تصویب قانون و ارسال آن برای مجلس سنا) تصویب کرد.

العالم-آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه (به وقت محلی) با تصویب این بودجه دفاعی برای سال آینده، رسیدن به رکورد ۸۵۸ میلیارد دلار(۴۵ میلیارد دلار بیشتر از آنچه که جو بایدن پیشنهاد داد) را هموار کرد.

در بودجه ۸۵۸ میلیارد دلاری نظامی آمریکا برای سال ۲۰۲۳ افزایش ۴.۶ درصدی دستمزد سربازان، بودجه خرید سلاح، کشتی و هواپیما، پشتیبانی از تایوان در برابرچین و اوکراین در مقابل روسیه پیش بینی شده است.

این لایحه نتیجه ماه‌ها مذاکره بین دموکرات‌ها و جمهوریخواهان در کنگره و مجلس سنا - پس از اختلاف نظر برخی از اعضای مجلس در مورد اینکه آیا باید شامل اصلاحیه حق رای شود یا خیر، به اکثریت دو سوم در مجلس احتیاج داشت.

آمریکا متعهد شده است در سال آینده حداقل ۸۰۰ میلیون دلار کمک بیشتر به اوکراین بکند.

این لایحه بودجه بیشتری را برای توسعه سلاح‌های جدید از جمله جت‌های جنگنده F-۳۵ لاکهید مارتین ساخته شده توسط جنرال دینامیک را مجاز می‌کند.

انتظار می‌رود که مجلس سنا هفته آینده بودجه را تصویب کند و آن را به کاخ سفید برای رئیس جمهور ارسال کند تا این قانون را امضا کند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه