توییتر به جنگ اپل رفت

جمعه 18 آذر 1401
13:45
توییتر به جنگ اپل رفت توییتر قصد دارد قیمت اشتراک توییتر بلو برای کاربران آیفون را از هفت دلار و ۹۹ سنت به ۱۱ دلار افزایش دهد.

العالم - آمریکا

ایلان ماسک هفته گذشته در یک رشته توییت، به انتقاد‌های مختلف از اپل پرداخت که شامل ۳۰ درصد حق کمیسیون است که سازنده آیفون از طراحان نرم افزار برای خرید‌های درون برنامه ای، دریافت می‌کند. وی همچنین نوشت که مایل است به جای پرداخت این کمیسیون، به جنگ اپل برود.

اینفورمیشن به نقل از یک منبع آگاه نوشت: این اقدام احتمالا، پاسخی به تعرفه ۳۰ درصدی است که اپل برای پرداخت‌های انجام شده توسط کاربران از طریق اپلیکیشن‌ها در سیستم عامل iOS، دریافت می‌کند.

ماسک که در اکتبر با خریداری توییتر، مالک این شرکت شبکه اجتماعی شد، قصد دارد سرویس احراز هویت توییتر را با رنگ‌های مختلف برای اشخاص، شرکت‌ها و دولت‌ها عرضه کند. عرضه اولیه سرویس احراز هویت، افزایش جعل هویت سلبریتی‌ها و برند‌ها در این پلتفرم را به دنبال داشت و به تعلیق عرضه این سرویس منتهی شد.

بر اساس گزارش رویترز، اندکی بعد، ماسک با تیم کوک، مدیرعامل اپل در دفتر مرکزی این شرکت دیدار کرد و در توییتی نوشت: سوءتفاهم درباره احتمال حذف اپلیکیشن توییتر از فروشگاه اپ استور اپل رفع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا