رژه نظامی «عرین الاسود» در نابلس

شنبه 19 آذر 1401
04:08
رژه نظامی «عرین الاسود» در نابلس گروه مقاومت عرین الاسود «بیشه شیران» با برگزاری رژه مسلحانه در خیابان‌های نابلس در کرانه باختری اشغالی برای رژیم صهیونیستی خط و نشان کشید.

العالم-فلسطین اشغالی

ده‌ها نفر از نیروهای گروه بیشه شیران (عرین الاسود) امروز جمعه در کنار مراسم ترحیم شهدای این گروه، رژه مسلحانه در خیابان‌های شهر نابلس برگزار کردند تا به این ترتیب برای اشغالگران صهیونیست خط و نشان بکشند و اعلام کنند همچنان در صحنه مبارزه حضور دارند و آن را ترک نخواهند کرد.

مفزاکی راعم، خبرنگار و تحلیلگر صهیونیست در واکنش به این رژه گفت: کسی که می‌گوید بیشه شیران تمام و معدوم شده، باید بار دیگر خوب فکر کند!

گفتنی است رژیم صهیونیست طی حملات اخیر به این شهر، خواست این گروه تازه تاسیس مقاومت را ریشه کن کند؛ اما رژه امروز این رزمندگان خلاف گفته و اهداف اعلامی اشغالگران را نشان می‌دهد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو