واکنش سخنگوی دولت به سرکوب اعتراضات در انگلیس

شنبه 19 آذر 1401
11:24
واکنش سخنگوی دولت به سرکوب اعتراضات در انگلیس سخنگوی دولت در واکنش به سرکوب اعتراضات در انگلیس علیه شهروندانش گفت: این وقیح‌تر از ‎استاندارد دوگانه است!

العالم - اروپا

علی بهادری جهرمی روز شنبه در حساب خود در صفحه توئیتر در واکنش به سرکوب اعتراضات در انگلیس نوشت: در ایران به جنگ داخلی دعوت می‌کنند، اما در کشورهای خودشان، پشت نقاب قانون به پلیس اختیارات فوق‌العاده می‌دهند تا مثل آب خوردن معترضان را سرکوب کند! این وقیح‌تر از ‎استاندارد دوگانه است!

سخنگوی دولت گفت: نظام پادشاهی انگلستان برای سرکوب تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم دست به دامان ارتش شده است که انگلیس باید از اعمال خشونت علیه شهروندانش خودداری کند.
بهادری جهرمی این را هم گفت که ما با دقت رفتار آنها با مردمی که نگران زمستان سخت و خشمگین از سیاست ریاضت اقتصادی، تبعیض و نابرابری هستند را زیرنظر داریم.

0% ...

آخرین اخبار

احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران