زلال قرآن 1742

سلامت یا بیماری قلب چه تاءثیری در میزان دریافت انوار الهی دارند؟

يکشنبه 20 آذر 1401
13:58
سلامت یا بیماری قلب چه تاءثیری در میزان دریافت انوار الهی دارند؟
اگر با رعایت تقوای الهی و زهد و پرهیزگاری، سلامت قلب انسان که بدواً کاملاً مستعد دریافت انوار خداوند و درک حقایق عالم به خصوص معرفت الله است، حفظ شود و در اثر افزایش قدرت ایمان تقویت گردد، با تاءثیر پذیری عملی از انوار الهی خوف و خشیت می پذیرد و در مقابل مقام عظمت و کبریائی الهی خاضع و خاشع می شود.

العالم - زلال قرآن

اگر با رعایت تقوای الهی و زهد و پرهیزگاری، سلامت قلب انسان که بدواً کاملاً مستعد دریافت انوار خداوند و درک حقایق عالم به خصوص معرفت الله است، حفظ شود و دراثر افزایش قدرت ایمان تقویت گردد، با تاءثیر پذیری عملی ازانوارالهی خوف وخشیت می پذیرد ودرمقابل مقام عظمت وکبریائی الهی خاضع و خاشع می شود.

ولی اگر در اثر آلوده شدن به پلیدی ها و معاصی و گناهان (صغیره و کبیره)، سلامت خود را از دست بدهد، تدریجاً به سوی نفاق و شرک و کفر سوق پیدا کرده و استمرار آن، آدمی را به عناد و لجاج با حق و جحود گرفتار می سازد، در این حالت است که چشم و گوش او به روی حقایق عالم بسته شده و قلب او قدرت تاءثیرپذیری از انوار الهی را از دست می دهد، و با فرورفتن در محاق جهل و گمراهی صاحب خود را به ضلالت و شقاوت گرفتارمی سازد.

و سِرّ سفارش موءکد قرآن کریم بر رعایت زهد و تقوا و حدود الهی و پرهیزکاری و به دور ماندن از لغو و بیهودگی از یک طرف، و اهتمام و ممارست بر فکر و ذکر و توجه دقیق و تام و تمام به خداوند سبحان به هنگام اقامه نماز و دعا و مناجات و تلاوت قرآن و...، از طرف دیگر، همین است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند