حمایت اروپا از رژیم سعودی در نقض گسترده حقوق بشر!

سه شنبه 22 آذر 1401
11:39
حمایت اروپا از رژیم سعودی در نقض گسترده حقوق بشر! فعالان شبکه های اجتماعی تلاش های اروپا و فرانسه برای سرپوش گذاشتن بر پرونده حقوق بشر عربستان سعودی را دنبال کردند.

العالم - عربستان اشغالی

کشورهای غربی تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای خود را برای تداوم اغتشاش‌ها در ایران بسیج کردند اما با این اوصاف رسانه‌های همین کشورها در مقابل نقض گسترده حقوق بشر در عربستان سعودی سکوت کردند.

رئیس سازمان سعودی اروپایی حقوق بشر در یک نشست، مشارکت اروپا و فرانسه برای سرپوش گذاشتن بر پرونده حقوق بشر عربستان را فاش کرد.

عبدالحکیم الدخیل اظهار داشت: روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرده است که عربستان سعودی قصد داشت از شرکت گلف LIV برای بهبود دادن چهره حکام خود استفاده کند، اما این طرح به دلیل افزایش اتهامات نقض حقوق بشر شکست خورد.

حساب کاربری آکادمی جمال خاشقجی در توییتر نیز در همین رابطه نوشت: علیرغم گرایش دولت سعودی به گشایش اجتماعی و حمایت از آن، نقض گسترده حقوق بشر، آزادی‌های اجتماعی، آزادی رسانه‌ها و جنایات جنگی بین المللی در این سرزمین مشاهده شده است.

«ابراهیم علی» یکی از کاربران توییتر نیز نوشت: غرب در حالی شعار حمایت از حقوق بشر می دهد که عربستان و امارات را تا دندان مسلح کرد و چشمان خود را بر کشتار ظالمانه زنان و کودکان یمنی بسته است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو