جنگ ترکیبی علیه ایران| ائتلاف شیطانی برای تجزیه کشور و هوشیاری ملت

چهارشنبه 23 آذر 1401
15:05
جنگ ترکیبی علیه ایران| ائتلاف شیطانی برای تجزیه کشور و هوشیاری ملت تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام تسلیت شهادت مولوی عبدالواحد ریگی، بر لزوم تعقیب و مجازات سریع و قاطع مجرمان توسط طرف‌های مسئول، انعکاسی از تدبیری و هوشیاری رهبری ایران در تعامل با جنگ ترکیبی است آمریکا و اسرائیل با تبانی رژیم سعودی و اذناب داخلی‌شان علیه ملت ایران به راه انداخته‌اند.

العالم- کشکول

حدود ۳ ماه است که ایران در معرض هجمه‌ها و جنگ ترکیبی قرار گرفته‌است که توطئه‌گران طی آن، نمادهای دینی شیعیان و سنی‌ها و تمام قوم‌ها و نمادهای وطن‌پرستی را با فجیع‌ترین شیوه‌ها- که تفاوتی با شیوه‌های داعش ندارد- هدف قرار می‌دهند.

این ائتلاف آمریکایی- صهیونیستی که مورد حمایت مالی سعودی است برخی ساده‌لوحان را تحریک می‌کنند که به نمادهای شیعیان و سنی ها تعرض کنند که هدف نهایی تمام این جنایات بی‌ثبات کردن اوضاع داخلی ایران به امید تجزیه کشور و ایجاد تفرقه بین ملت آن است.

این اشتباه است که باور کنیم ائتلاف منحوس از طریق ترور علمای دینی شیعه و سنی فقط درصدد ایجاد فتنه میان این دو مذهب است بلکه این هدف، تاکتیکی است ولی هدف استراتژی این ائتلاف، به راه انداختن حمام خون در ایران و تجزیه و تکه‌تکه کردن این کشور است تا اسرائیل را از امنیت و آرامش لبریز کنند و آمریکا نیز بدون هیچ مانعی، ثروت‌های کشورها را مصادره و چپاول کند.

در صورتی این ائتلاف شیطانی علیه مردم ایران به ترور مستتقیم و ترور علمای مسلمان شیعه و سنی به صورت داعش‌گونه دست می‌زند که مرحله نخست سناریوی آن، یعنی مرحله جنگ روانی از طریق بزرگنمایی تظاهرات و تجمعات، نتیجه می‌داد در حالی‌که این مرحله به تاریخ پیوسته است؛ امری که باعث شده ائتلاف شر به مرحله ترورها و کشتارها روی بیاورد که قطعا با شکستی مفتضحانه‌تر از شکست در مرحله نخست مواجه خواهد شد.

مردم ایران که برای رهایی مردم منطقه از دست داعش و حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت خود در کنار آنها ایستادند، توانایی بیشتری در دفاع از تمامیت ارضی، حاکمیت و منافع خود دارند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از بیرون راندن نظامیان آمریکایی و جشن حاکمیت ملی عراق + فیلم


سپاه: آمریکا از عراق رفت، نه با مذاکره و نه با منت


دفاع فعال سیاسی بدنام عراقی از جنایات صهیونیست ها روی آنتن زنده


چین خواستار اصلاح نظام حاکم بر حقوق بشر جهان شد


انهدام یک تیم تروریستی در منطقه منزل آب زاهدان


درگیری‌های شدید در استان تعز؛ فرار مزدوران سعودی از چندین منطقه+ فیلم


نماز رکن حیات طیّبه و پشتوانه مستحکم مبارزه با شیاطین است


واکنش نمایندگی ایران به فضاسازی درباره زمان ترک نیویورک از سوی هیات ایرانی به ریاست عراقچی


رایزنی‌های ایران و روسیه درباره امنیت اطلاعات و هوش مصنوعی


شهادت ۲۶۱ کودک در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان