وقوع چند انفجار در ساختمان دولتی اوکراین

چهارشنبه 23 آذر 1401
16:43
رسانه‌های اوکراینی با انتشار ویدئویی، گفته‌اند روسیه ساختمان اداری منطقه‌ای «خرسون» را هدف قرار داده است. 

العالم ـ اروپا

پیش از این مقام‌‌های اوکراینی امروز (چهارشنبه، ۱۴ دسامبر) از وقوع انفجارهایی در «کی‌یف» پایتخت اوکراین خبر دادند و اعلام کردند که دو ساختمان اداری در منطقه‌ای در مرکز شهر که محل استقرار بسیاری از ساختمان‌های دولتی است، مورد حمله قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، «ویتالی کلیچکو» شهردار کی‌یف در یک پست تلگرامی اعلام کرد که تیم شهرداری پس از وقوع انفجارها در محل حضور پیدا کرد.

بر اساس این گزارش، آنطور که مقام‌های اوکراین گزارش کرده‌اند ترکش‌های یک پهپاد به دو ساختمان اداری در مرکز منطقه «شفشنکیوفسکی» آسیب وارد کرده؛ اما از احتمال هرگونه تلفات احتمالی خبری منتشر نشده است. «اولکسی کولبا» رئیس اداره منطقه‌ای کی‌یف ادعا کرد که نیروهای اوکراین ۱۰ پهپاد انتحاری را بر فراز کی‌یف و منطقه اطراف آن، ساقط کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات وزرای خارجه ایران و ارمنستان در تهران


تابو شکنی حزب سبز انگلیس؛ طبقه بندی صهیونیسم به عنوان نژادپرستی


9 ویدیو از اعتراضات دانش آموزان فرانسه را ببینید


نماهنگ | ملت فلسطین را نشناخته‌اند


حزب‌الله: ما بر پیمان خود با مقاومت هستیم+فیلم


نماهنگ | سلام بر شهدای مقاومت


رئیس اتحادیه علمای اسلام خواستار تشکیل سازمان ملل اسلامی برای تحقق صلح شد


نماهنگ | در انتظار طوفان


نماهنگ | روایت یک طوفان تاریخ‌ساز


مثبت ۱۰۰ ثانیه | بلوک مقاومت، محور نظم جدید جهان