خبر فوری:

زلال قرآن (1758)؛

در چه شرائطی مقتول فی سبیل الله شهید محسوب می شود؟

چهارشنبه 23 آذر 1401
20:57
در چه شرائطی مقتول فی سبیل الله شهید محسوب می شود؟

العالم _ زلال قرآن

مقتول فی سبیل الله وقتی حقیقتاً شهید محسوب می شود که، به گواه آیات زیر:

1– بخش دوم آیه 100 سوره مبارکه نساء:
«... وَمَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّـهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّـهِ وَكَانَ اللَّـهُ غَفُورًا رَحِيمًا»
ترجمه: (... و هر گاه کسی از خانه خویش برای هجرت به سوی خدا و رسول بیرون آید و در سفر، مرگ وی فرا رسد اجر و ثواب چنین کسی برخداست و خدا پیوسته آمرزنده و مهربان است).

2– آیه 20 سوره مبارکه توبه:
« الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّـهِ وَأُولَـٰئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ»
ترجمه: (آنان که ایمان آوردند و از وطن هجرت گزیدند و در راه خدا به مال و جانشان جهاد کردند آنها را نزد خدا مقام بلندتری است و آنان بالخصوص رستگاران و سعادتمندان دو عالمند).
با دل بریدن از غیرخدا و عبور کامل از تمامی ما سوی الله، تمام قیود و زنجیرهای تعلق خاطر به غیرخدا (حتی تعلق خاطر به خویشتن) را گسسته و بطور ارادی و انتخابی همه حجاب های ظلمانی و نورانی بین خود و پروردگارشان را دریده وبه جائی رسیده باشند که جز خدا را نبینند و جز به او نیاندیشند و با فدا کردن تمام هستی خود تسلیم محض الهی شده، و به فضل و عنایت ویژه خداوند رحمان به بالاترین درجه معرفت توفیق یابند و در جهت رضا و رضوان الهی و در پیروی از فرامین خدا و رسول الله (ص)، با خلوص نیّت، به مال و جان خود هجرت فی سبیل الله کرده اند، و در راه قیام به حق، تمام هستی (جان و مال و آبروی) خویش را در کف اخلاص نهاده و به خداوند تبارک و تعالی تقدیم نموده باشند.

0% ...

آخرین اخبار

از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد


سخنگوی وزارت خارجه خطاب به صدر اعظم آلمان: نمی‌توانید حامی جنگ و قهرمان صلح باشید


تأکید ایران و چین بر تعمیق مناسبات راهبردی تهران-پکن


رضایی: مردم، مهم‌ترین سرمایه امنیت ملی ایران هستند


فراتر از روایت آمریکا؛ تصاویر جدید خسارات حملات ایران به پایگاه‌های آمریکایی را آشکار کرد + فیلم